RockShock

Internetový rockový magazin

The Last Internationale se vracejí do Prahy, aby tentokrát v plné sestavě odehráli koncert k novému albu TLI 3 v pražském Rock Café

Text: Echopromotion

Letos jako předkapela KISS, příští rok už samostatná tour po Evropě. To jsou THE LAST INTERNATIONALE, kteří vydají své očekávané třetí album TLI 3 31. března 2023. Na oslavu se vydávají na sedmitýdenní evropské turné.

„The Last Internationale jsou jedni z mých nejoblíbenějších v další vlně rebelských rockerů. Jsou syroví a opravdoví a mísí rockové cítění East Village s palebnou silou křižníku Potěmkin,“ říká Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave).

The Last Internationale, známí také jako TLI, jsou newyorská kapela, kterou založili zpěvačka Delila Paz a kytarista Edgey. Jejich dlouho očekávané třetí studiové album TLI 3 má vyjít 31. března 2023. Na albu se podílejí Joey Castillo a Eloy Casagrande ze Sepultury, který hraje na bicí. Ke dvěma singlům, 1984 a Hoka Hey!, byly vydány i videoklipy. Fanoušci se mohou těšit na novou hudbu z připravovaného alba již v lednu.

TLI jsou známí zejména pro svá silná živá vystoupení, sdíleli pódium s takovými jmény, jako jsou Robert Plant, Neil Young, The Who, Kings Of Leon, Slash, Scott Weiland, Weezer, OneRepublic, Tom Morello, Lenny Kravitz, Incubus, Royal Blood, The Cult, Rival Sons a mnoho dalších. V létě tohoto roku absolvovali turné s KISS, Deep Purple, předskakovali Guns Nʼ Roses a zahráli si na většině významných festivalů po celé Evropě, včetně Pink Pop, Rock Werchter, Hellfest, Mad Cool, Lollapalooza a Hyde Park.

Jejich debutové album We Will Reign vyšlo u Epic Records v roce 2014. Desku produkoval rockový producent Brendan OʼBrien, držitel ceny Grammy, a podílel se na ní bubeník Brad Wilk (Rage Against The Machine), který se ke kapele připojil a koncertoval s ní po celou dobu trvání tohoto nahrávacího cyklu.

Druhé album The Last Internationale Soul On Fire vyšlo v říjnu 2019. Výkonným producentem alba byl Tom Morello a na bicích nástrojích se podílel Joey Castillo (Queens Of The Stone Age). První singl z alba, Hard Times, se dostal na první místo bluesové hitparády iTunes ve Velké Británii a do první dvacítky v mnoha různých zemích světa. V roce 2020 kapela vydala Live At Arda Recorders, živé studiové album, které bylo nahráno během výluk covidu.

V červnu 2021 se Delila Paz z TLI objevila v písni Toma Morella Radium Girls spolu s Aimee Interrupter z The Interrupters, Naďou Tolokonnikovou z Pussy Riot a Mish Wayem z White Lung. TLI vystoupili v pořadu Davida Lettermana a nedávno v populární francouzské televizní show Taratata.

6. 4. 2023 – Praha, Rock Café

Cena vstupenek 490 Kč. Vstupenky v prodeji v sítích Ticketmaster, Ticketportal a GoOut od 9. 12, 10.00 hod.

Související odkazy:
www.tlinyc.com
www.livenation.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 643

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *