RockShock

Internetový rockový magazin

Sodom a dalších pět kapel v sestavě Basinfirefestu!

Text: Obscure Promotion

Tak už se to blíží! 16. ročník Basinu je tu za čtvrt roku a my jsme úplně bez sebe, že se nám do sestavy podařilo dostat německou úderku SODOM. Jedna z kapel německé thrashové ‘velké čtyřky‘ patří k nejdéle působícím (založeni r. 1981) a nejvlivnějším kapelám žánru. Další zahraniční kapelou jsou ROLO TOMASSI. Mladí progresivisté v čele s kouzelnou Evou Spence hrají něco mezi moderním metálkem a éterickými rádiovými hity. To zní šíleně, že? Žánrově nezařaditelní Angláni čerpají z mathcoru, dreampopu i experimentálního rocku – skvělá a zajímavá kapela!

Do šestice tu máme kvartet skupin z tuzemska. COCOTTE MINUTE s charismatickým Zellerem patří na špičku českého crossoveru už od první desky, šťavnatý nariffovaný rock GAIA MESIAH sdílí podobnou vizi s kapelami jako Faith No More, Janeʼs Addiction nebo Deftones, metalický crust nʼ roll ‘ostrafskych‘ MALIGNANT TUMOUR vychází z muziky Motörhead a nakopává ‘píp‘, trhá ‘píp‘ a hlavně jede vždy naplno! Na závěr přidáváme kapelu nesoucí tu nejčistší esenci gotického rocku, která před 30 lety vydala svou albovou prvotinu – XIII. STOLETÍ!

Zůstaňte naladěni, další kapely budou přibývat!

Vstupenky – www.basin.cz/tickets
FB událost – www.facebook.com/events/672670189922570

Aktuálně potvrzené kapely: ANNISOKAY, BLIND GUARDIAN, COCOTTE MINUTE, DEATH TO ALL, DOG EAT DOG, EPICA, FROG LEAP, GAIA MESIAH, GRAVE DIGGER, GUTALAX, HEILUNG, HENTAI CORPORATION, INFECTED RAIN, JINJER, MALIGNANT TUMOUR, MOONSPELL, OBSCURA, PRO-PAIN, ROLO TOMASSI, ROTTING CHRIST, SAXON, SODOM, STELL/\RIS, STEVEʼNʼSEAGULLS, SUICIDE SILENCE, SYMPHONY X, TUBLATANKA, VAN CANTO, VLTIMAS, WEDNESDAY 13, XIII. STOLETÍ


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 595

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *