RockShock

Internetový rockový magazin

Vstupenky na SORFest 2022 za zvýhodněnou cenu jen do konce roku

Text: Jiří Olszar

Letošní ročník Slezskoostravského Rock-Festu dopadl navzdory několika přesunům nadmíru dobře, a tak se mohou nejen spokojení pravidelní návštěvníci těšit na ročník 2022, který proběhne tradičně na třech pódiích v prostorách Slezskoostravského hradu 4. června 2022.

Vstupenky je momentálně možné zakoupit v první akční vlně do konce roku za 350 Kč na oficiálních festivalových stránkách nebo v předprodejní síti Ticketportal (www.ticketportal.cz). Připraveny jsou i tradiční slevy: děti do 15 let mají v doprovodu dospělé osoby s platnou vstupenkou vstup zdarma, držitelé průkazu ZTP/P mají rovněž vstup zdarma, stejně jako jeden doprovod. Minulé ročníky byly beznadějně vyprodané, proto pořadatelé doporučují s nákupem vstupenek neotálet.

Pomalu se už rýsuje i festivalový program, který zatím vypadá velice slibně. Nebude chybět například deathmetalová legenda HYPNOS či žánrově spřízněná smečka INNERSPHERE. Po letech se na festival vrátí neurvalí úchyláci HENTAI CORPORATION a humorem bude jistě oplývat i slovenská punková parta BIJOUTERRIER. Na punkovou strunu udeří i domácí ostravská legenda DEGRADACE. Brněnští GATE CRASHER, to je prostě festivalová jistota a jičínská PORTA INFERI pro změnu naservíruje ten nejlepší metal, který je možné momentálně v Česku slyšet.

Další aktualizované informace sledujte na festivalových stránkách či Facebooku.

Související odkazy:
www.sorfest.cz
www.facebook.com/SlezskoostravskyRockFest
www.facebook.com/events/229493285916992


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 104242

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *