RockShock

Internetový rockový magazin

Christ Mosh Beast 2021 – Tradiční vánoční dárek od Obscure

Text: Obscure Promotion

Doba neuvěřitelně sviští a člověk si často ani neuvědomí, že už jsou tu zase Vánoce. S nimi je spojen šílený shon: pro koho a kde sehnat dárky, komu poslat přání a do toho nové mutace corony. A protože hektické doby už bylo dost, tradice jsou často to, co nás donutí zastavit a vrátit se zpět do normálu. Tradice se mají dodržovat.

A tak vás zveme na Christ Mosh Beast – na naši tradiční vánoční besídku, kde na 1. svátek vánoční v opět příjemně vyhřáté Modré Vopici zúčtujeme se vším a se všemi.

Tentokrát za účasti deathmetalistů CUTTERRED FLESH, kterým na konci roku v cizině vyšla parádní deska Sharing Is Caring (recenze na Marastmusic), nasypaných ‘coristů‘ DIPHTERIA, jejichž koncertů je méně než jahod, které Maruška ve známé pohádce dokázala najít pod sněhem, a thrashových nevymáchaných hub FORCE OF HELL, v jejichž řadách se sešla samá pražská smetánka.

Konec koncertu je naplánován na 22.00 hod., ale jestli poslední dvě hodiny před ukončením nouzového stavu umožní změnu k lepšímu, ví jen Ježíšek.

25. 12. 2021 – Praha, Modrá Vopice
FB událost – www.facebook.com/events/427350095514295
Vstupenky pouze na místě

Program:
18.00 – otevření klubu
19.00–19.40 – Force Of Hell
20.10–20.50 – Diphteria
21.20–22.00 – Cutterred Flesh


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 631

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *