RockShock

Internetový rockový magazin

Carr Jam – 21 vydává klasiku od kapely KISS!

Text: Miloš Zubr

CARR JAM – 21 přicházejí se svým druhým singlem Love Her All I Can ze stejnojmenného debutového EP. Ve skladbě uslyšíte legendárního zpěváka Jespera Binzera (D-A-D) a kytaristu Ryana Roxieho (Alice Cooper) spolu se členy kapel Bonafide, Velvet Insane a Electric Boys.

Skladba Love Her All I Can je coververzí klasiky od světoznámých KISS. Jesper Binzer říká: „Je skvělé, že vám můžeme předvést to nejlepší z klasiky 70. let. Z doby, kdy glam rock začal být na vrcholu. Užijte si to s námi!“

Carr Jam – 21 je projekt ve znamení odkazu na zesnulého Erica Carra (KISS 1980–1991). Eric tragicky zemřel před 30 lety. Spolu s některými známými hudebníky, kteří mají rádi tvorbu kapely KISS, bylo nahráno EP obsahující dvě písně napsané Ericem Carrem a dvě písně kapely KISS.

Za projektem stojí Dregen (The Hellacopters, Backyard Babies), Gustav Kronfelt (producent videa), Jolle Atlagic (Electric Boys, The Quill), Jesper Lindgren (Velvet Insane), Ryan Roxie (Alice Cooper, Slashʼs Snakepit), Åge Sten Nielsen (Wig Wam), Philip Shouse (Accept, Ace Frehley, Gene Simmons), Jesper Binzer (D-A-D) a Martin Ekelund (Bonafide).

Singl Love Her All I Can si již můžete poslechnout. Celé EP vyjde 1. července 2022. EP si předobjednejte zde: www.orcd.co/love-her-all-i-can


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 582

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *