RockShock

Internetový rockový magazin

Slovenští landless představili další nový singl a videoklip

Text: Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Slovenská rock/metalcorová skupina LANDLESS se drží letos nastoleného trendu představování nové muziky prostřednictvím singlů a videoklipů. Aktuálním počinem je před pár dny vydaná skladba Waves, která se rovněž dočkala dalšího video zpracování.

Na nové skladbě landless opět spolupracovali s dnes již tradičními spolupracovníky. O nahrávání se postaral Damian Kucera (bubeník pražských Skywalker), mix a mastering pak byl svěřen opět do rukou Ludviga Ottossona a Silver Sun Studios. Zpracování videoklipu, který se natáčel v prostředí vrchu Kľak v Malé Fatře, měl tentokrát na starosti videoproducent Erik Balla. Klip byl představen na YouTube kanálu známé promo agentury Dreambound.

Lokace pro natočení nového klipu Waves byla vybrána přímo výstižně k samotnému textu písně. Jak říká samotná skupina, třeba východ slunce koresponduje se začátkem nového dne, který každému z nás dává novou příležitost udělat ten správný krok vřed či zdolat nějaký nově vytyčený vrchol nebo cíl. Převedeno do dnešní doby to může i znamenat, že nás po ‘době temna‘ snad čekají už jen samé krásné východy slunce, kdy se může člověk svobodně rozeběhnout za svými sny.

Jak už bylo v minulých článcích uvedeno, landless se z původního metalcoru uchýlili k poněkud melodičtější a místy i klidnější muzice, aniž by ale přitom zapomněli na své tvrdší kořeny. Waves je tak nějak uprostřed této cesty, takže si posluchač dopřeje nejen melodicky povznášející nálady, ale i moderně znějící metalcorové prvky. Pro landless je to vlastně další správný krok vpřed a příjemné probuzení do nového dne.

Související odkazy:
Facebook – www.facebook.com/landlessband
Instagram – www.instagram.com/landlessband
Spotify – www.open.spotify.com/artist/75E6HgbRInQyFuC5rCFYQa
Merchandise – www.landlessmerch.bigcartel.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 419

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *