RockShock

Internetový rockový magazin

Maximum Rock Festival přesunul letošní ročník na září a potvrdil kompletní line-up

Text: Maximum Rock Festival / Jiří Olszar

Letošní ročník rumunského Maximum Rock Festivalu se přesouvá na nové datum 11.–12. září 2021 a bude se konat v historickém prostředí římské arény v Bukurešti.

Znovu potvrzenými kapelami pro Maximum Rock Festival 2021 jsou EPICA (Nizozemsko), THERION (Švédsko), ORPHANED LAND (Izrael), SUBTERRANEAN MASQUERADE (Izrael), RIOT MONK (Rumunsko), LOCH VOSTOK (Švédsko) a MAGNETIC (Bulharsko).

Koncertní plány Devina Townsenda a skupiny Katatonia se bohužel nepodařilo skloubit s novým termínem, ale s největší pravděpodobností budou potvrzeni pro ročník 2022. Nově potvrzenými jmény v line-upu jsou švýcarští ELUVEITIE a DIRTY SHIRT (Rumunsko), dvě kapely, které rumunská i mezinárodní hudební veřejnost miluje.

Letošní ročník Maximum Rock Festivalu bude probíhat v souladu se současnými proticovidovými omezeními uloženými příslušnými rumunskými orgány. Pořadatelé chtějí zajistit bezpečné prostředí pro všechny účastníky, a proto omezují přístup veřejnosti na 50 % kapacity areálu.

Doposud zakoupené vstupenky platí pro nové zářijové datum, ovšem ti, kteří se z různých důvodů nemohou letošního ročníku zúčastnit, mohou využít vstupenky na Maximum Rock Festival 2022.

Jelikož bude letošní ročník s omezenou kapacitou, doporučují pořadatelé zakoupení vstupenek s předstihem. Ty jsou k dispozici zde: www.ambilet.ro/tc-events/maximum-rock-festival-2021

Související odkazy:
www.facebook.com/Maximum-Rock-Festival
www.maximumrockfestival.ro


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2080

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *