RockShock

Internetový rockový magazin

Ben Caplan přesunul svůj pražský koncert na listopad 2021

Text: D-Smack-U Promotion

Vzhledem ke stále trvajícím protiepidemickým opatřením přesunul BEN CAPLAN své turné na podzim 2021. Jeho pražský koncert ve Futuru se tedy rovněž přesunul, a to z 30. 11. 2020 na 28. 11. 2021. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Vstupenky za 390 Kč + poplatky na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Futurum Music Baru a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 490 Kč.

Ben Caplan je písničkář, performer a bavič v tom nejlepším smyslu slova. Od první vteřiny, kdy vkročí na pódium, vás upoutá obrovským vousem, neslušnou hřívou, kouzlem osobnosti a umem. 28. listopadu ve Futuru ucítíte, s jakou lehkostí přetváří organizovaný klid v chaos.

Ve svém posledním projektu Ben Caplan zkoumá témata imigrace, ztráty, temnoty, lásky, sexu a Boha. Caplan vystupuje s novými písněmi, původně složenými pro muzikál Old Stock: A Refugee Love Story. Oceněné divadelní představení mělo premiéru na festivalu Edinburgh Fringe Festival, kde získalo nejvyšší ocenění a stalo se hitem. Sedm týdnů se pak hrálo na Off Broadway, kde dostalo ocenění New York Times Criticʼs Pick a šest nominací Drama Desk Award, mimo jiné.

Mezi představeními se Caplan vydává koncertovat po Evropě, Austrálii a Severní Americe. Hudba z muzikálu vyšla na Caplanově třetím studiovém albu nazvaném Old Stock.

Více info:
www.bencaplan.ca
www.facebook.com/bencaplanmusic
www.futurum.musicbar.cz
www.facebook.com/futurum
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 435

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *