RockShock

Internetový rockový magazin

Američtí The Mercury Riots 19. února vydají debutový singl Save Me A Drink

https://youtube.com/watch?v=x_BC-HW46Ds

Text: Rock’N’Growl Promotion / Jiří Olszar

Americká rocková skupina THE MERCURY RIOTS ohlásila vydání svého debutového singlu Save Me A Drink, který vyjde na všech digitálních platformách 19. února 2021.

The Mercury Riots je nová kapela, kterou tvoří členové populárních losangeleských kapel Warner Drive, The Brave Ones a nechvalně proslulých Bullets And Octane. Tato superskupina přináší nejen na pódia pocit patřičné rockové napjatosti a pompéznosti.

Hudba The Mercury Riots, která zahrnuje ostré kytary Felipea Rodriga, jedinečný a charismatický vokál baskytaristy a frontmana Zacharyho Kibbeeho a rockově tepající bicí Jonnyho Udella, jistě potěší všechny, kteří třeba rádi vyrážejí na cesty a nechají se přitom doprovázet pořádnou rockovou muzikou.

Podívejte se na YouTube, kde kapela zveřejnila k singlu video teaser.

„S Jonnym jsem se často potkával na losangeleské hudební scéně, protože jsem Warner Drive pravidelně vídával na koncertech. A s Felipem jsme už hráli společně v mém projektu a skupině The Brave Ones,“ říká hlas kapely, Zachary Kibbee. „Když jsme spolu hráli v Bullets And Octane, tak to šlapalo opravdu dobře. Chtěli jsme ale společně prozkoumat více hudebních možností.“

Vstupte do světa The Mercury Riots, zdravé kombinace hlasitého rychlého rock’n‘rollu poháněného tryskovým palivem, s debutovým singlem Save Me A Drink, který vychází už za pár dní.

Sestava The Mercury Riots:
Zachary Kibbee – zpěv, baskytara
Felipe Rodrigo – kytary
Jonny Udell – bicí

Více info na:
www.facebook.com/themercuryriots


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 178

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *