RockShock

Internetový rockový magazin

Rybičky 48 přinášejí valentýnský akustický koncert. Fanoušci mohou vyhrát podepsanou kytaru

Text: Agentura Wink

Před rokem touto dobou startovala skupina RYBIČKY 48 velké halové turné Rockový stužkováky. Letos si pro své fanoušky připravila akustický live stream koncert, který proběhne v předvečer svátku svatého Valentýna v sobotu 13. 2. od 20.00 hod.

Svůj první live stream odehráli kluci z Rybiček na jaře a komplet celý výtěžek v hodnotě více než osm set tisíc korun předali Českému červenému kříži na pomoc seniorům.

„První koncert byl ‘elektrický‘, plný pyrotechniky, světel a efektů tak, jak jsou od nás fanoušci zvyklí. I proto jsme se rozhodli, že náš druhý koncert bude úplně jiný. Zahrajeme písničky v netradičních aranžích a akusticky,“ říká kytarista Petr Lebeda a dodává: „Přizveme i hosty, se kterými aktuálně písničky horečně zkoušíme. Bude to zajímavý koncert, protože část písniček zazní akusticky úplně poprvé.“

„Už nám chybí společný hraní a ta energie, která mezi náma na koncertě probíhá. Připravíme pěknej program a užijeme si to společně s fanoušky, aspoň takto na dálku,“ říká frontman Kuba Ryba.

Kapela si pro své fanoušky připravila i speciální bonus. Při vysílání live streamu mohou diváci vyhrát podepsanou kytaru, na kterou odehraje kapela část koncertu, a také ceny od partnerů.

„Cílem je tuhle dobu ve zdraví přežít a nezbláznit se, takže v rámci koncertu mohou diváci vyhrát v podstatě takový ‘starterpack na domácí party‘; jednak podepsanou kytaru, na kterou můžou hrát nejen naše songy, a o pitný režim se postará Captain Morgan,“ říká s úsměvem Kuba Ryba a dodává hlavní motto celého koncertu: „Pojďte si s námi trochu zkrátit to čekání na normální svět!“

13. 2. 2021 – Valentýnský akustický koncert
Vstupenky na live stream koncert zakoupíte zde: www.ticketstream.cz

Mediálním partnerem koncertu je Frekvence 1.

Související odkazy:
www.rybicky48.cz
www.facebook.com/rybicky48
www.instagram.com/rybicky48


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 303

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *