RockShock

Internetový rockový magazin

Italští Secret Rule vypustili do světa ochutnávku chystaného alba v podobě videoklipu Mother Earth

Text: Rock’N’Growl Promotion / Jiří Olszar

Italská metalová skupina SECRET RULE vydala hudební video ke svému zbrusu novému singlu Mother Earth – první ukázce z připravovaného nového alba, které vyjde v letošním roce. Samotný singl si můžete zakoupit zde: www.distrokid.com

Píseň je alchymií metalu a groove muziky propojená se silným hlasem zpěvačky Angely Di Vincenzo, která k singlu říká: „Mother Earth je výkřikem vycházejícím přímo ze středu Země, z jejího srdce směrem k lidem.“ Kapela označuje skladbu jako „úder do žaludku. Je čas otevřít oči a uši! Naše planeta křičí“.

Kytarista Andy říká: „Pro toto hudební video jsme hledali obrázky schopné probudit lidské svědomí kvůli našemu chování vůči planetě a jejím obyvatelům. To vše jsme našli v krátkém filmu Manhunt režiséra Cardina Phuy, který nám umožnil použít některé jeho části, takže jsme tyto obrazy smíchali s kapelou v akci a dalšími záběry o ekologické katastrofě.“

„Nový silný vizuál je temná surrealistická pomsta zvířat, která se vrací lidem zpět za nepořádek, který udělali. Základní myšlenkou je vyměnit si role lidí a zvířat. Nyní jsou lovci loveni, abychom ukázali, jaký by mohl být svět z pohledu zvířat, kdybychom se převtělili do jejich podoby,“ říká bubeník Sebastiano.

Angela Di Vincenzo dále prozrazuje, že zvuk písně představuje pouze část toho, co můžeme očekávat na příštím albu Secret Rule, protože i nová nahrávka bude jako vždy obsahovat různé atmosféry lákající všechny posluchače na introspektivní cestu plnou emocí.

Baskytarista Mike doplňuje: „No, máme připravené celé album a těšíme se na sdílení všech skladeb s našimi fanoušky, ale musíme být všichni trpěliví, protože chceme dát každé písni to správné množství času na vychutnání.“

Secret Rule je rock/metalová kapela, která vznikla na začátku roku 2014. Ve své hudbě kombinuje silné rytmy a chytlavé melodie s trochou elektronických a symfonických vložek. Za šest let si Secret Rule vydobyli slušné místo na celosvětové metalové scéně. V čele kapely stojí Angela Di Vincenzo se svým silným a křišťálově čistým vokálem, hlavním autorem je kytarista Andy Menario, o přesnou baskytarovou hru se stará Michele Raspanti a silný rytmický základ je pak v rukou Sebastiana Dolzaniho. Jejich show nabízejí spoustu metalové energie se silnou melodickou složkou.

Secret Rule dosud vydali šest alb: Transposed Emotions (2015), Machination (2016), The Key To The World (2017), The 7 Endless (2019), Against (2020) a Quarantine: The Other Side Of Us (2020).

Skupina má solidní fanouškovskou základnu a intenzivní ‘live‘ aktivitu se spoustou speciálních hostů, jako jsou Aylin (Sirenia), Stefan Helleblad (Within Temptation), Henrik Klingenberg (Sonata Arctica), Timo Somers (Delain), Sander Zoer (Delain, Leah) a Henning Basse (Mayan, Firewind).

Secret Rule odehráli mnoho koncertů po celé Evropě, včetně vlastního evropského headline turné, a sdíleli pódia s kapelami, jako jsou Delain, Beyond The Black, Xandria, Serenity, Kobra & The Lotus, Blaze Bayley, Visions Of Atlantis a Cellar Darling, a vystoupili na festivalech, jako například Barcia Metal Fest, Metal Fest Event – Femme, 9° Camorock a Festo Die Hydra.

Související odkazy:
www.secretrule.it
www.facebook.com/secretruleband
www.instagram.com/secret_rule_official


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 350

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *