RockShock

Internetový rockový magazin

The Epic Apocalypse Tour kapel Apocalyptica a Epica se přesouvá na leden 2022

Text: Pragokoncert
Foto: Mirek Valenta

Covid-19 se rozhodl nás nadále testovat a zkoušet, jak silní a vytrvalí jsme v naší trpělivosti a lásce k muzice, zejména živým koncertům, jejichž atmosféra je nenahraditelná. Další velké a velmi očekávané turné oblíbených kapel APOCALYPTICA a EPICA mění letopočet v názvu na The Epic Apocalypse Tour 2022.

Kapely Apocalyptica a Epica se rozhodly svým dlouho připravovaným velkolepým turné po Evropě nový rok 2022 tak trochu otevřít, neboť odstartuje již 6. 1. 2022 v Německu a k nám, do Brna, haly Vodova, dorazí už 12. 1. 2022.

Všichni pevně věříme, že rok 2022 už neponese ani stopu po viru a všechen strach, nejistoty a s tím spojená bezpečnostní opatření a nařízení se stanou jen záznamem do budoucích knih dějepisu.

Ani jedna z kapel však v této komplikované době nezahálí a připravují pro vás fanoušky nové hudební materiály a produkci koncertů, která vám vyrazí dech. Holandští symfoničtí metaloví králové Epica velmi slibně připravují vydání nové desky Omega na 26. únor 2021 a i speciální host turné, kapela WHEEL, chystá novou desku Resident Human, která má vyjít 26. března 2021.

Jednoznačně nás čeká spousta nových live zážitků ve zbrusu nové, působivé produkci, plné speciálních efektů a pyra, a to vše v dechberoucím stage designu. Bude to hodně emotivní start do nového roku 2022, plný lidské sounáležitosti a nadšení z plného návratu do života. Zůstaňte zdrávi, přeplánujte si výlet do Brna na koncert Apocalyptiky, Epiky a Wheel na 12. 1. 2022 a těšte se!

Již zakoupené vstupenky na koncert zůstávají v platnosti i na nový termín.

Související odkazy:
www.apocalyptica.com
www.epica.nl
www.wheelband.net
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2022-Apocayptica-Epica

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 278

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *