RockShock

Internetový rockový magazin

King Zebra zveřejnili nové video k singlu She Don’t Like My R’n’R

Text: Rock’N’Growl Promotion / Jiří Olszar

Švýcarská hardrocková kapela KING ZEBRA vydala zcela nový singl a videoklip k písni She Don’t Like My R’n’R. Skladba pochází z jejich nového alba, které vyjde v průběhu roku 2021. Singl si můžete objednat zde: www.lnk.site/she-don-t-like-my-r-n-r

Produkce a mixu skladby se ujal Oscar Nilsson (Hank von Hell, Engel, We Sell The Dead) v Crehate Studiu. O mastering se pak postaral Thomas ‘Plec‘ Johansson (Thundermother, Soilwork, Firewind) ve studiu Panic Room.

Aktuální sestava skupiny:
Eric St. Michaels – zpěv (ex-China)
Roman Lauer – sólová kytara, zpěv
Jerry Napitupulu – rytmická kytara, zpěv
Manu Judge – baskytara
Ben Grimm – bicí

Na začátku roku 2017 skupina vydala první skladbu s názvem Bad Idea, následovanou třemi singly a EP vydaným v roce 2019. Během posledních tří let se kapela představila například na Rock The Ring nebo Rock Of Ages a předskakovala takovým kapelám, jako jsou Lynyrd Skynyrd, Uriah Heep, Rose Tattoo, abychom jmenovali alespoň některé.

Cestovali po východní Evropě a odehráli vyprodané koncerty jak v zahraničí, tak i ve svém rodném Švýcarsku. V pandemickém roce 2020 kapela strávila tři týdny ve švédském Göteborgu, kde produkovala své připravované album s Oscarem Nilssonem. Na novém albu s kapelou spolupracovala i zpěvačka Guernica Mancini ze švédské skupiny Thundermother.

Související odkazy:
www.facebook.com/KINGZEBRA.band
www.kingzebra.ch


DALŠÍ AKTAULITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 253

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *