RockShock

Internetový rockový magazin

Crystal Viper představili lyric video Asenath Waite, ukázku z chystaného alba The Cult

Text: Gabriel Management / Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Polská heavymetalová kapela CRYSTAL VIPER v těchto dnech představila nové lyric video ke skladbě Asenath Waite, která avizuje vydání nového alba. Video ukázku můžete exkluzivně streamovat na YouTube kanálu NWOTHM Full Albums.

Píseň je převzata z připravovaného studiového alba skupiny s názvem The Cult, které vyjde 29. ledna v Evropě a 12. února v Severní Americe u Listenable Records. Bude k dispozici jako CD, LP vinyl v omezené edicí, na kazetě i jako digitální download. CD, MC a digitální verze budou obsahovat exkluzivní bonusovou skladbu – cover Welcome Home od Kinga Diamonda (feat. Andy LaRocque) –, zatímco LP verze bude obsahovat coververzi klasiky Trial By Fire skupiny Satan.

Exkluzivní balíček Listenable Mailorder (k dispozici s CD nebo LP vinylem) obsahuje další instrumentální CD s tzv. ‘shred‘ verzí alba. „Není to karaoke verze alba, kde jsme jen ztlumili vokály,“ říká frontwoman Crystal Viper Marta Gabriel. „V současné době máme v kapele oficiálně 3 kytaristy a náš bubeník Ced je také skvělý kytarista, takže jsme se rozhodli vytáhnout trumfy v podobě alternativních verzí všech nových písní se spoustou dalších partů pro sólovou kytaru, sóla a harmonie,“ dodává.

Předobjednávka nového alba – www.shop-listenable.net

Související odkazy:
www.crystalviper.com
www.facebook.com/profile.php?id=100044586962597

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 231

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *