RockShock

Internetový rockový magazin

Jedinečný koncert kapely Lucie v doprovodu symfonického orchestru a pěveckého sboru s organicky efektní dynamickou scénou

Text: Echopromotion

Na podzim letošního roku se kompletní kapela LUCIE vrací na pódium brněnské DRFG Areny. Skupina se spojila s dirigentem Kryštofem Markem, který vytvořil nové symfonické aranžmá pro tento koncert a v kombinaci s filharmonií Hradec Králové a pěveckého sboru čeká fanoušky neopakovatelná dvouhodinová show, během které uslyší průřez celou tvorbou Lucie, jak ho ještě nezažili.

„Loňský rok byl pro všechny velmi těžký. Nám ale mimo jiné rok 2020 ukázal, že bez kultury to prostě nejde. Jako by nám chyběl kus naší duše, možnost sebevyjádření, svoboda, a to nejen ta umělecká, kterou bychom si měli bezpodmínečně chránit. O to víc se těšíme, až se letos zase vrátíme na pódium a znovu se svými fanoušky zažijeme tu ohromnou energii, která při živém vystoupení vzniká. To je zážitek, který nejde ničím nahradit,“ shoduje se celá skupina Lucie.

Členové Lucie se však shodují i v tom, že nejtěžší a nejnáročnější inovací byla příprava samotné organicky dynamické scény, která využívá nejnovější technologie z oblasti zvuku i vizuálních efektů a zároveň osvědčené divadelní principy: „Na scéně, kterou chceme fanouškům představit, jsme pracovali bezmála rok. Práce to byla náročná, ale krásná, a věříme, že to bude stát za to. Je to pro nás speciální projekt, proto chceme, aby i naši fanoušci z něj měli výjimečný zážitek,“ zdůrazňují členové skupiny.

Vstupenky v prodeji v síti Ticketmaster a Ticketportal od 20. 1. 2021 9.00 hodin. Ceny vstupenek 990–2290 Kč.

Související odkazy:
www.lucie.cz
www.facebook.com/lucieofficial
www.livenation.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 367

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *