RockShock

Internetový rockový magazin

Adrian Benegas chystá nový singl, jehož produkce se ujali Sascha Paeth a Herbie Langhans

Text: Adrian Benegas Music / Jiří Olszar
Foto: archiv Adriana Benegase

Skladatel, producent a heavymetalový klávesista ADRIAN BENEGAS prozradil několik novinek kolem vydání nového singlu. Ten ponese název Orphan Of Life a vyjde 5. února 2021. Povznášející symphonicmetalová skladba zahrnuje produkci renomovaného německého producenta Saschi Paetha a žánrové producentské ikony Herbieho Langhanse, který nazpíval už Benegasovo debutové album Revenant (listopad 2019).

„Orphan Of Life je píseň s čerstvou kombinací symfonické, trochu alternativní a samozřejmě pořádné heavymetalové muziky. Herbie a Sascha se postarali o vskutku ohromující produkci, která posouvá vše na novou úroveň,“ komentuje Adrian.

Orphan Of Life vyjde 5. února a předobjednat či předuložit si jej můžete zde: www.sym.ffm.to/xqdolvb

Adrian Benegas nedávno podepsal smlouvu s americkou společností Symphonic Distribution ohledně vydání singlu, což komentuje těmito slovy: „Jsem velmi natěšený na to, co přijde, a také jsem šťastný za skvělou spolupráci se společností Symphonic Distribution – jednou z předních hudebních distribučních a marketingových společností v hudebním průmyslu.“

Více o Adrianovi Benegasovi
Adrian Benegas je skladatel, klávesista a producent z paraguayského Asunciónu. Známý je například jako zakladatel mezinárodního symphonicmetalového projektu Tragul a svým prvním powermetalovým sólovým albem Revenant. Ačkoli hraje na klávesy a klavír, jeho stěžejní prací je skládání, psaní a produkce nové hudby. Snaží se v ní objevovat nové hranice, což jej posouvá dál i jako skladatele, klávesistu i producenta.

Adrian spolupracoval s řadou uznávaných umělců z celého světa včetně hudebního inženýra nominovaného na Oscara či ceny Bafta a Emmy Johna Rodda (Elysium, Get Out, Breaking Bad a Better Call Saul), producenta nominovaného na Grammy Jacoba Hansena (Primal Fear, Amaranthe, Epica, Volbeat), producenta Saschi Paetha (Avantasia, Kamelot, Rhapsody, Epica), masteringového inženýra Maora Appelbauma (Sabaton, Halford, Malmsteen), Ralfa Scheeperse (Primal Fear, Gamma Ray), masteringového inženýra Miky Jussily (Nightwish, Stratovarius, Sonata Artica), Herbieho Langhanse (Firewind, Avantasia), Henninga Basseho (Metallium, Mayan), Zuberoy Aznárez (Diabulus In Musica), Stevea Conleye (Flotsam And Jetsam), Sandera Zoera (Delain), Alexe Holzwartha (Rhapsody Of Fire) či Olivera Holzwartha (Blind Guardian, Tarja).

Související odkazy:
www.adrianbenegas.com
www.facebook.com/adrianbenegasofficial
www.youtube.com/adrianbenegasofficial
www.twitter.com/adrianbenegasok
www.instagram.com/adrianbenegasofficial

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 298

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *