RockShock

Internetový rockový magazin

Britští Silk Road avizují vydání debutového alba čtvrtým singlem Amber

Text: Rock’N’Growl Promotion / Jiří Olszar

Britská hardrocková kapela SILK ROAD zveřejnila videoklip ke svému zcela novému singlu Amber, který je již čtvrtou a zároveň poslední ukázkou z připravovaného debutového alba Grit For The Pretty, jež by mělo vyjít ještě letos. Nový singl můžete zakoupit zde: www.distrokid.com/hyperfollow/silkroad1/amber

Poté, co se představili v Power Play Magazine, Jack Wood Magazine, Playing The 100 Club, O2 Islington a kdy vydali tři singly ze svého připravovaného debutového alba Grit For The Pretty, se Silk Road vracejí s Amber – těžkým úderem vyjadřujícím jejich postoj k politické situaci ve Velké Británii. Skladba byla natočena ve studiu Shredder Live Lounge s producentem Jayem Shredderem. Videoklip Amber, který byl natočen během bouřlivého politického klimatu, vyjadřuje pocity hněvu, zášti a strachu, které jsou obaleny tvrdými riffy a údernou rytmikou, jež vám uštědří nekompromisní direkt přímo do obličeje.

Aktuální sestava:
Bradley Taylor – zpěv
Charles Evans – bicí
Andy Gray – baskytara
Rory Drohan – kytary

Silk Road je čtyřčlenná hardrocková kapela, která chrlí groovy riffy a hudbu, na kterou můžete tančit i moshovat. Skupina vytváří poměrně širokou škálu zvuku mezi Tool a Davidem Bowiem, Steviem Wonderem a Slipknot, aby došlo k dokonalému vyjádření té které skladby. Jejich cílem je vytvářet skvělou hudbu bez toho, aby byli zařazeni do jediné žánrové škatulky či dodržovali danou normu rock’n’rollu.

Související odkazy:
www.facebook.com/SilkRoadBandOfficial
www.instagram.com/silkroadgrooves


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 273

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *