RockShock

Internetový rockový magazin

Enrique Iglesias se v srpnu příštího roku vrátí do Prahy

Text: Michaela Horáková

Světoznámý popový zpěvák ENRIQUE IGLESIAS oznámil, že se v příštím roce vrátí do Prahy. Konkrétně na čtvrtek 5. srpna 2021 je naplánované jeho vystoupení v O2 areně. Českým fanouškům tak připravil překvapivý předvánoční dárek. S jistotou se mohou těšit na party plnou španělských rytmů, tance a největších hitů Bailando, Subeme La Radio, Bailamos, Hero nebo Escape. Tato show je vždy zárukou nezapomenutelného koncertního zážitku.

Od prvního tuzemského vystoupení v prosinci 2016 bylo jasné, že české publikum jednoho z nejslavnějších španělských zpěváků přímo miluje. To se o dva roky později potvrdilo dvakrát za sebou vyprodanou O2 arenou. Jeden z květnových koncertů se dokonce konal přímo na zpěvákovy narozeniny, které se svými fanoušky náležitě oslavil.

Za svoji kariéru Enrique Iglesias celosvětově prodal více než 180 milionů alb a obdržel spoustu prestižních ocenění, mezi nimi i ceny Grammy, American Music Awards nebo pro latinskou hudbu velmi populární Premios Lo Nuestro. První ocenění Grammy obdržel už za svoje debutově vydané eponymní album, kterého se prodalo více než 6 milionů kusů. Na kontě má právě celkem deset studiových alb a dvě kompilace a se svými písněmi se dlouhodobě drží na nejvyšších příčkách žebříčku Billboard Hot Latin Songs a mnoha dalších.

Vstupenky na pražský koncert, který pořádá Bestsport, jsou v prodeji od pondělí 21. prosince 2020 v prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Související odkazy:
www.enriqueiglesias.com
www.ticketmaster.cz
www.ticketportal.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 233

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *