RockShock

Internetový rockový magazin

3x Mighty Sounds vánoční večírek online – živě z Futura pro neziskovku Cheiron

Text: Markéta Broumová

15., 16. a 17. prosince budou večery patřit Mighty Sounds a zlepšení karmy. Organizátoři táborského festivalu dlouho zvažovali, jestli do pestré nabídky online koncertů ještě přikládat, ale nakonec si řekli: „Jo.“ Rozhodli se uspořádat aspoň takovou hudební party, která je za daných opatření možná, a zároveň udělat něco užitečného. Večírek po tři večery zařídí postupně kapely CIRCUS BROTHERS, RABIES a NANO, které živě vystoupí v pražském klubu Futurum.

Tímhle třídenním online mejdanem chce Mighty Sounds potěšit fanoušky, ale také spolu s nimi podpořit v Táboře zakotvenou neziskovku Cheiron, která se věnuje hlavně dětem, mladým lidem a jejich rodinám ve složité sociální situaci. V Táboře Cheiron odvádí skvělou práci.

Line-up je následující:
15. 12. – Circus Brothers – www.facebook.com/events
16. 12. – Rabies – www.facebook.com/events
17. 12. – Nano – www.facebook.com/events

Start je vždy ve 20.30 hod. a link přístupný všem bude k nalezení na všech Mighty kanálech. Kup si ‘vstupenku‘ za 100, 200 nebo 300 Kč na jeden z koncertů nebo klidně na všechny tři a užij si vánoční Mighty party (vstupné je nicméně dobrovolné). Kompletní výtěžek ze všech tří večerů pak poputuje do Cheironu.

Vstupenky můžeš pořizovat zde: www.goout.net

Mighty Vánoce všem!

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 298

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *