RockShock

Internetový rockový magazin

Do nového roku s kalendářem od Naděje z kamionu, z. s.

Text: Jiří Olszar
Foto: Veronika Hřebíková

Charitativní nezisková organizace Naděje z kamionu, z. s., která stojí za pořádáním takových akcí, jako je například NADĚJEfest, Novoměstský tuplák nebo Metal party pro Michaelu, už před časem slíbila, že se mohou nejen její příznivci těšit na nový kalendář pro rok 2021, který dokonale vystihuje podstatu fungování samotného spolku – pomoc kamioňáků těžce nemocným a postiženým dětem.

O úžasné fotografie se postarala skvělá fotografka Veronika Hřebíková a samotný kalendář pak graficky upravila Monika Heidenreichová. Finální tisk následně proběhl v pražském studiu Luczi Designe. Focení se zúčastnila i podporovatelka kalendáře Anife Ismet Hassan Vyskočilová a také mladá talentovaná zpěvačka a vítězka talentové soutěže Princess Of The World Lucie Hančlová. Modely kalendáře se staly vážně nemocné a postižené děti z celé České republiky a kamiony k focení zapůjčily firmy Čáp Trans a SH Cargo Dřevěnice.

A jaké je samotné téma kalendáře? Zástupci Naděje z kamionu, z. s., se zeptali vyfocených dětí, kam by se chtěly podívat právě kamionem. Odpovědi dětí najdete přímo v kalendáři a jeho zakoupením jim pomůžete jejich přání splnit. Pokud se tedy rozhodnete vybraným dětem pomoci, stačí zaslat jakoukoliv finanční částku na transparentní účet Naděje z kamionu, z. s., a do poznámky napsat jméno konkrétního dítěte, kterému byste rádi pomohli. Tyto informace ale uvidíte jen v samotném kalendáři, který můžete objednávat na oficiálním NADĚJEshopu na této adrese: www.nadejezkamionu.cz/shop

S nákupem kalendáře určitě neváhejte, neboť tak učiníte radost nejen sobě tím, že jste udělali něco pro dobrou věc, ale hlavně rozzáříte úsměvy dětí, se kterými se zrovna osud nemazlil. A dětský úsměv, to je snad ta nejkrásnější odměna, které se nám může v blížícím se předvánočním čase dostat.

Stěžejní akcí Naděje z kamionu, z. s., v roce 2021 bude čtvrtý ročník NADĚJEfestu, který se uskuteční 18.–19. června 2021 v areálu Rockového hřiště v Pilníkově u Trutnova. K letos kompletně přesunutému programu přidali pořadatelé ‘zahřívací‘ páteční den, během kterého se na pódiu představí úderní powermetalisti PORTA INFERI, pražská heavy/thrashová smečka EPIDEMY, pohodová rock’n’rollová parta METALCRAFT, symphonicmetalová skupina SYMMERYA v čele s výbornou zpěvačkou Ivetou Aman a také symfonicky ladění SALIERI z Nového Bydžova.

Během hlavního sobotního programu se pak návštěvníci mohou těšit na královéhradecké rockery MANUAL, skvělou death/blackovou kapelu PURNAMA, legendární thrashery V.A.R., rockové matadory KARAMEL, crossoverové RAIN, rock/metalovou formaci ANARCHIA, gotické CARPATIA CASTLE z Mostu a heavymetalové válečníky VANAHEIM.

Vše podstatné ke kalendáři a aktivitám Naděje z kamionu, z. s., najdete zde:
www.nadejezkamionu.cz
www.facebook.com/nadejezkamionu
www.facebook.com/events/255130945897269
www.nadejefest.cz
www.facebook.com/nadejefest
www.facebook.com/events/341069317163726

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 363

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *