RockShock

Internetový rockový magazin

Deathstars se představí v Praze přesně po roce od původního plánu

Text: Pragokoncert
Foto: Hanka Fišerová

I švédská industrialmetalová kapela DEATHSTARS musela kvůli Covidu-19 přesunout své evropské turné až na podzim 2021. Původně plánovaný koncert pro Prahu (MeetFactory, 28. 9. 2020) se proto posunul téměř přesně o rok. Nový termín koncertu je potvrzen na 29. 9. 2021. Praha, MeetFactory, zůstává.

Deathstars, kteří se na delší dobu vytratili z metalového dění, se v loňském roce pochlubili návratem kytaristy Cata Casina a svou cestu zpátky do povědomí fanoušků započali svými nezapomenutelnými show na festivalech jako Wacken, Graspop či náš Masters Of Rock. O tom, že se jim to povedlo, není pochyb.

Smrtící glamrocková senzace zvaná Deathstars je zpět. Vrací se po dlouhých čtyřech letech a už se nemůže dočkat, až vás znovu zasáhne svými zbrusu novými kousky. Kapela ladí poslední detaily svého nového alba, následníka zatím poslední desky The Perfect Cult (2014), který by se měl vyklubat na svět již co nevidět. Kapela svůj návrat komentuje: „Jsme zpět! Po čtyřech letech dobíjení energie, s Cat Casinem zpátky v kapele a s maniakálním Nitrem na bicí vám předvedeme jedno velké peklo. Seznamte se se znovuzrozenými Deathstars.“

Nezbývá než si přepsat další datum v už dost seškrtaném koncertním diáři a těšit se na Deathstars plné sil a touhy ukázat vám, že ještě rozhodně neřekli své poslední slovo. Deathstars a jejich ďábelská show v Praze, MeetFactory – 29. 9. 2021. Tak se držte a dorazte!

Již zakoupené vstupenky na koncert zůstávají v platnosti i na nový termín.

Související odkazy:
www.deathstars.net
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2021-Deathstars

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 284

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *