RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o CD skupiny DarchaiC

Protože se nezadržitelně blíží čas Vánoc, připravil pro vás RockShock ve spolupráci s vydavatelstvím Slovak Metal Army sérii soutěží, v nichž si můžete zahrát o spoustu zajímavých hudebních titulů, které vyšly pod jejich křídly.

Další nahrávka, o kterou si můžete právě zasoutěžit, nese název Materia a jedná se o čtvrtou desku slovenských deathmetalistů DARCHAIC. Skupina pocházející z Galanty se vydala na svou metalovou pouť v roce 2008 a v poměrně krátké době stihla vydat už 4 alba napěchovaná moderně znějícím melodickým death metalem. První dvě nahrávky vyšly v angličtině, na dalších dvou už zcela převládl jejich rodný jazyk, který je právě slyšet i na poslední desce Materia. Ochutnávku v podobě skladby Necropolis najdete na YouTube (www.youtube.com). Ukázky ze všech alb si pak můžete poslechnout například na kapelním Bandzone profilu (www.bandzone.cz). Více informací (či objednávku) najdete na stránkách vydavatele www.slovakmetalarmy.sk.

A jak můžete desku Materia skupiny DarchaiC získat? Postup je velice jednoduchý. Zašlete nám správnou odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net, do předmětu uveďte název soutěže ‘DarchaiC‘, a pokud budete mít štěstí při losování, dva z vás se mohou těšit na tenhle zajímavý hudební počin.

Soutěžní otázka:
Frontman Robert ‘Kuna‘ Zsille dříve působil v jedné známé slovenské thrash/hardcorové kapele. Jak zní její název?

Soutěž byla ukončena.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 410

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *