RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o nový singl zpěvačky Ivety Aman

Operní a metalová zpěvačka IVETA AMAN představila 1. listopadu 2020 svůj první sólový singl Darkness, ke kterému byl natočen i velice poutavý videoklip (www.youtube.com). Ačkoliv je zpěvačka čtenářům RockShocku známá především z působení v metalových kapelách Wishmasters a aktuálně i Symmerya, v aktuálním singlu tak trochu představuje i svou druhou hudební tvář, přestože ani zde metalové prvky v žádném případě nechybí.

Darkness ovšem není jen samotnou ukázkou zpěvaččiny aktuální tvorby, ale je zároveň ochutnávkou její sólové desky, na které pilně pracuje, a jak sama říká, půjde o úplně jinou formu a podání hudby, než na jakou jsou její posluchači doposud zvyklí. V jakém stadiu přípravy se nová deska nachází, můžete sledovat například na zpěvaččině facebookovém profilu (www.facebook.com).

Singl Darkness vyšel i ve fyzické podobě, který je ale neprodejný; ovšem čtenáři RockShocku mají nyní příležitost se k němu při troše štěstí dostat. V nové soutěži si totiž můžete zahrát hned o čtyři CD, navíc vlastnoručně podepsané samotnou Ivetou Aman. Postup, jak je získat, je jednoduchý a mnohým i jistě dobře známý. Stačí poslat správnou odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutež@irockshock.net a do předmětu uvést název soutěže ‘Iveta Aman‘. Z došlých odpovědí pak vylosujeme čtyři šťastné výherce.

Soutěžní otázka:
Jak se jmenuje turisticky i filmově známé místo, kde se videoklip Darkness natáčel?

Soutěž byla ukončena.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 376

One thought on “Soutěž o nový singl zpěvačky Ivety Aman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *