RockShock

Internetový rockový magazin

OneRepublic potvrdili nový termín pro pražský koncert

Text: Echopromotion

Vzhledem ke stávající situaci s epidemií koronaviru SARS-CoV-2 jsme byli nuceni zrušit termín koncertu skupiny ONEREPUBLIC, který se měl konat dne 6. 11. 2020 v pražské O2 areně. Zrušený koncert se bude konat v novém termínu dne 28. 10. 2021 v pražské O2 areně. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti a jsou nadále k dispozici v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

V případě, že se akce ruší, je pořádající agentura Live Nation Czech Republic,  s. r. o., v souladu se zákonem č. 247/2020 Sb. a jeho novelou o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí povinna zákazníkovi nabídnout poukaz v minimálně stejné hodnotě, jaká je hodnota původní zakoupené vstupenky na zrušenou akci. Tento poukaz bude vydán ticketingovým operátorem Ticketportal. Zákazník poté může uplatnit poukaz při dalším nákupu z nabídky pořadatelem nabízených akcí, jejichž výčet je k nalezení na www.livenation.cz, případně na www.ticketportal.cz.

Pokyny k vyzvednutí poukazu:
Poukaz bude vydán oproti platné vstupence buď v listinné podobě, nebo elektronicky formou e-poukazu na základě žádosti zákazníka do 1 měsíce od doručení žádosti. Žádost může zákazník zaslat nejpozději do 31. prosince 2021 příslušnému ticketingovému operátorovi, u něhož vstupenky zakoupil, a to Ticketmaster Česká republika, prostřednictvím webového formuláře www.ticketmaster.cz nebo www.ticketportal.cz.

Žádat o vydání poukazu může pouze osoba, která zakoupila vstupenku/y na původní akci, jsou li tyto vstupenky ke dni podání žádosti platné. Poukaz bude vydán v minimálně stejné hodnotě, jaká je hodnota původní zakoupené vstupenky na zrušenou akci, a lze jej využít do 31. října 2022 na nákup vstupenek na některou z akcí pořádaných společností Live Nation Czech Republic, s. r. o. Uplatněním poukazu na náhradní akci zaniká právo zákazníka na vrácení vstupného za zrušenou akci.

Kdo může požádat o okamžité vrácení vstupného:
V případě, že ke dni tohoto oznámení žadatel patří do skupiny osob se zdravotním postižením, je evidován úřadem práce jako uchazeč o zaměstnání, je osoba těhotná nebo čerpající mateřskou nebo rodičovskou dovolenou, osoba starší 65 let nebo osamělý rodič pečující o nezaopatřené dítě (chráněné osoby), má dle zákona č. 247/2020 Sb. právo požádat o vrácení vstupného dle výše uvedeného postupu a vstupné mu bude vráceno do 14 dnů od doručení jeho žádosti a prokázání, že patří mezi chráněné osoby. Další postup:
V případě, že do 31. prosince 2021 zákazník nepožádá o vystavení poukazu nebo pokud již vystavený poukaz do 31. října 2022 nevyužije nebo využije-li pouze jeho část, bude mu vstupné nebo jeho nevyužitá část vrácena až po 31. říjnu 2022, a to na jeho žádost do 14 dnů způsobem, jakým vstupenku zakoupil.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 153

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *