RockShock

Internetový rockový magazin

Na Fryyfest za zvýhodněnou cenu až do konce roku

Text: Jiří Olszar

Ač se to zdá v této zvláštní době poněkud podivné, i letos se pomalu, ale jistě blíží Vánoce. A jak to tak většinou bývá, zpravidla se nevyhneme tomu, že maličko překročíme rozpočet při nakupování dárků, takže každá ušetřená koruna nakonec přijde vhod. A s jedním takovým dárkem, kde můžete nějakou tu minci ušetřit, přišel i populární severočeský festival Fryyfest.

Pořadatelé festivalu se rozhodli, že prodlouží aktuální předprodej na přesunutý ročník až do konce roku. Takže kdo ještě neví, čím by mohl potěšit svého rockového miláčka během letošních Vánoc, tohle je určitě bezva tip na dárek. Vstupenky jsou momentálně k dispozici za 699 Kč (jeden den), 849 Kč (oba dny), 200 Kč (dítě do 15 let od 150 cm na oba dny) a 350 Kč (mládež od 15 do 18 let). To vše na stránkách www.ticketmaster.cz.

Přesunutý 11. ročník Fryyfestu se uskuteční stejně jako loni ve Volnočasovém areálu v Bakově nad Jizerou, a to ve dnech 30.–31. 7. 2021.

Pořadatelé slíbili, že se pokusí zachovat letošní line-up v nezměněné podobě, a jak se zdá, domluva s kapelami a jejich manažery zatím probíhá velmi dobře, takže se fanoušci mohou těšit na znovu potvrzené THE IRON MAIDENS – nejlepší dívčí revival Iron Maiden na světě –, heavymetalovou legendu GRAVE DIGGER, hardrockové nestory BONFIRE či mladou post-hardcorovou smečku THE EDGE OF REASON.

Z domácích akvizic se představí KAMIL STŘIHAVKA a LEADERS!, ARGEMA, VILÉM ČOK & BYPASS, DE BILL HEADS, RESPAWN, SEVEN, S.P.S., EUFORY, SEBASTIEN, RAIN, HAKELBAND a další.

Pro další aktualizované informace sledujte oficiální web, Facebook a FB událost.

Související odkazy:
www.fryyfest.cz
www.facebook.com/fryyfest
www.facebook.com/events/247276349795965

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 226

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *