RockShock

Internetový rockový magazin

Slezskoostravský Rock-Fest potvrdil účinkující pro ročník 2021

Text: Jiří Olszar

Pořadatelé letos odloženého Slezskoostravského Rock-Festu krátce po zrušení nového zářijového termínu oznámili, že se budou snažit pro příští ročník, který se uskuteční 5. června 2021 na tradičním místě mezi hradbami Slezskoostravského hradu, domluvit všechny původně domluvené kapely, které se měly na festivalu představit během prvního červnového termínu.

Koncept pro ročník 2021 tedy zůstává stejný – 17 kapel, 3 pódia a pořádná porce rock/metalové muziky. Na hlavních scénách – Aréna Stage a Nádvoří Stage – se tedy představí DARK GAMBALLE, DEBUSTROL, HENYCH 666, PLEXIS, NAHUM, VILÉM ČOK & BYPASS, COCOTTE MINUTE, ILLUMINATI.CA & JANA ‘URIEL‘ KRATOCHVÍLOVÁ, LIMETALL a KRUCIPÜSK.

Třetí scéně – Loděnice pod hradem –, kam bude jako vždy vstup zdarma a bude zde i doprovodný program, budou dominovat hard & heavy pekelníci INGOTT. Tradičně se zde představí i mladé a neokoukané kapely. Kompletní přehled všech účinkujících najdete na www.sorfest.cz/kapely.

Další aktualizované informace sledujte na oficiálních stránkách festivalu, facebookovém profilu a FB události. Vstupenky zakoupené pro ročník 2020 zůstávají v platnosti i pro příští rok.

Související odkazy:
www.sorfest.cz
www.facebook.com/SlezskoostravskyRockFest
www.facebook.com/events/467300574227020

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 290

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *