RockShock

Internetový rockový magazin

Amaranthe a Beyond The Black vyrazí na společné turné až v příštím roce

Text: Pragokoncert
Foto: Aleš Šteffek

AMARANTHE a BEYOND THE BLACK se s těžkým srdcem rozhodli odložit své společné evropské turné. Jejich metalová mise měla být odstartována v listopadu a 5. prosince byl v plánu koncert i u nás, v Masters Of Rock Café ve Zlíně. Ovšem stejně jako mnoho dalších turné, která se měla uskutečnit na podzim tohoto roku, se přesouvá i toto na dobu, kdy bude pro nás všechny bezpečnější potkat se tváří v tvář bez obav a naplno a zcela bez zábran si užít jejich metalové umění.

Zlínská zastávka evropského co-headliner turné Amaranthe a Beyond The Black se tedy uskuteční v novém termínu, a to 1. 5. 2021. Místo mikulášské nadílky tedy přijde líbačka pod rozkvetlými stromy a pak nezapomenutelný večer plný nejen krásných žen – koncert Amaranthe a Beyond The Black.

Amaranthe k rozhodnutí říkají: „Velice se těšíme, že Evropu rozdrtíme novým albem, ale rok 2020 se kvůli pandemii nezdá být tím správným rokem, kdy budeme drtit velké kluby a haly. Tak mějte prosím trpělivost, my budeme hrát podle daných pravidel a celé naše metalové monstrum přesouváme do roku 2021. Zůstaňte zdraví a brzy se uvidíme.“

Jennifer Haben z Beyond The Black dodává: „Od začátku roku jsme se nemohli dočkat, až se konečně vydáme na turné. Současná situace nás šokuje. Ovlivňuje to nejen Beyond The Black, ale celý hudební průmysl. Přesto jsme se odvážně rozhodli (doufejme) vytvořit lepší předpoklady pro návštěvu našich koncertů pro naše fanoušky, zejména pro ty, kteří v tuto chvíli nemohou opustit dům bez obav a omezení.“

Obrníme se tedy trpělivostí a na Amaranthe a Beyond The Black si počkáme. Do 1. 5. 2021, kdy to s o to větší vášní rozbalí v Masters Of Rock Café ve Zlíně.

Zakoupené vstupenky na koncert zůstávají v platnosti i na nový termín.

Související odkazy:
www.amaranthe.se
www.beyond-the-black.com
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2021-Amaranthe–Beyond-The-Black

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 245

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *