RockShock

Internetový rockový magazin

Grécka štvorica Dephosphorus prináša death/grindové oživenie

Text: Slovak Metal Army
Foto: archív skupiny

Časté diskusie o tom, či Napalm Death dokážu nájsť pokračovateľa svojich hudobných myšlienok, sa obvykle končí neutrálne. Jasná odpoveď je ale na svete a Aténčania DEPHOSPHORUS na svojej štvrtej doske to jasne dokazujú.

Vydať v tejto pohnutej dobe 4 albumy v okrajovom žánri nie je veru málo. Dephosphorus z Grécka síce vychádzajú zo základov žánru, no primiešali k nim dobré stoner elementy, niekoľko kozmických zvukov, krásne špinavý sound a hlavne mu dali svoju dušu! Album Sublimation tak pôsobí celistvo, vyspelo a na koži vytvára pľuzgiere. Dobré albumy musia dozrievať a tu sa to v plnej miere potvrdilo. Počas desiatich rokov sa z týchto Aténčanov stala významná zložka death/grind undergroundu a majú všeobecný výrazný obdiv. Skvelá práca, chlapi. Napalm Death sa o svojich nástupcov vôbec nemusia báť. Rešpekt!

Recenzia – www.slovakmetalarmy.sk

Album si môžete samozrejme zakúpiť v Truhlici Slovak Metal Army. Keďže disponujeme ešte posledným kusom predchádzajúceho albumu Dispossible Orbit, prvá objednávka novinky bude odmenená aj týmto bonusom zdarma! Novinku Dephosphorus objednáš tu.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 479

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *