RockShock

Internetový rockový magazin

Neonfly vydávají akustické covery, vybrané fanoušky, včetně Save Me od Edguy

Text: Neonfly / Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Britští NEONFLY dnes na YouTube zveřejnili akustický cover skvělé klasické balady Save Me od skupiny Edguy z jejího alba Rocket Ride vydaného v roce 2006. Píseň v audio i video podobě je součástí série akusticky upravených coverů, které Neonfly nahráli na začátku tohoto roku během koronavirového lockdownu v Londýně.

Jednotlivé skladby si fanoušci vybrali v loňském roce v rámci mimořádně úspěšné crowdfundingové kampaně, kterou Neonfly organizovali za účelem financování nákladů na nahrávání jejich připravovaného třetího alba, na kterém budou spolupracovat s producentem Romeshem Dodangodem (Motörhead, Bring Me The Horizon, Funeral For A Friend) a klávesistou Mirem Rodenbergem (Avantasia), který se bude podílet i na programování orchestrálních pasáží.

Podrobnosti o vydání alba budou brzy zveřejněny. Mezitím si fanoušci mohou každý týden ve čtvrtek užít nový akustický cover, včetně coveru Edguy, který vychází právě dnes. Mezi další umělce, kterým se Neonfly dosud věnovali, patří i Marillion, Joe Cocker a Threshold. Seznam dosud nevydaných skladeb je extrémně rozmanitý a eklektický, s některými opravdu nečekanými kousky, které fanoušky určitě pobaví, a zkrátí jim tak čas, než dojde k vydání nového alba.

Doposud uvedené akustické covery:
Marillion – 100 Nightswww.youtube.com
Joe Cocker – You Can Leave Your Hat Onwww.youtube.com
Threshold – State Of Independencewww.youtube.com

Skupinu můžete sledovat na sociálních médiích a oficiálních stránkách, kde najdete exkluzivní informace o již uvedených či chystaných coverech, stejně jako o připravovaném novém albu.

Související odkazy:
www.neonfly.net
www.facebook.com/NeonflyUK
www.twitter.com/NeonflyUK
www.youtube.com/user/NeonflyUK


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 232

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *