RockShock

Internetový rockový magazin

Na Masters Of Rock 2021 nebude chybět většina potvrzených kapel pro letošní rok

Text: Pragokoncert
Foto: Mirek Valenta

18. ročník festivalu Masters Of Rock se vlivem koronavirové pandemie a následných vládních omezení, nařízení a i s ohledem na vaše zdraví letos neuskutečnil. Pořadatelé vyplnili čas jednáním s kapelami na přesunutí festivalu na příští rok a v tomto ohledu mají pro fanoušky skvělou zprávu. Sestava potvrzených kapel 18. ročníku se i po jeho přesunutí téměř nezmění. Již v této chvíli je potvrzeno cca 90 % účinkujících!

XVIII. ročník festivalu Masters Of Rock se uskuteční od 8. do 11. července 2021 v důvěrně známém areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín!

Svoji účast na přesunutém ročníku Masters již opětovně potvrdily tyto kapely: JUDAS PRIEST, NIGHTWISH, AMON AMARTH, SEPULTURA, HEAVEN SHALL BURN, TESTAMENT, LORDI, LACUNA COIL, BEAST IN BLACK, ALESTORM, AMORPHIS, OOMPH!, GOTTHARD, KATAKLYSM, ORDEN OGAN, DEATH ANGEL, PINK CREAM 69, HIGH ON FIRE, VISIONS OF ATLANTIS s českým symfonickým orchestrem, CIVIL WAR, BEYOND THE BLACK, BLUES PILLS, SHAKRA, NERVOSA, NOTHGARD, TROLLFEST, LONG DISTANCE CALLING, NEONFLY, MISTER MISERY, SPOIL ENGINE, SHIRAZ LANE, BLACKDRAFT, EXTROVERT, ARAKAIN, FLERET, SEBASTIEN, GATE CRASHER a FORREST JUMP.

Všichni účinkující i široký tým pořadatelů se na vás již teď těší a věří, že se všichni příští rok setkáme ve Vizovicích na největším svátku metalové muziky ve střední Evropě!

Víme, že stejně jako pro nás, tak i pro spoustu z vás je teď velmi složitá a nelehká doba, a tak se držte a buďte zdrávi, ať si ten Masters za rok pořádně užijeme.

www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2021-MASTERS-OF-ROCK


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 471

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *