RockShock

Internetový rockový magazin

Brněnská folkrocková kapela Brünnfield napsala píseň pro extraligovou Kometu

Text: ForFUN Agency
Foto: archiv skupiny

Kapela BRÜNNFIELD se na hudební scéně pohybuje už osmým rokem a má za sebou bohatou koncertní historii. Na začátku letošního roku kapela odjela první samostatné turné, na kterém si zahrála například s legendárními anglickými Varukers, a v letní festivalové sezoně několikrát zahostovala na koncertech kapely Tři sestry. Nástrojovým obsazením, kde dominují housle, si kapela získala neoficiální přezdívku ‘brněnský Divokej Bill‘.

Před zahájením nového ročníku hokejové extraligy přichází kapela Brünnfield s písní a videoklipem pro hokejový klub Kometa Brno. Stejnojmenný videoklip se natáčel na terase ve třináctém patře výškové budovy v Brně s překrásným výhledem na město. „Ještě hodinu před začátkem natáčení nás zastihla bouřka, naštěstí vše dobře dopadlo a my si hraní užívali, trochu se odvázali, a jak mají Komeťáci ve zvyku – odpálili jsme i pyro,“ uvádí bubeník Patrik.

Protože celá kapela už několik let ‘svou Kometu‘ podporuje, napsat takovýto song pro ně byla určitá výzva a čest. „Text jsme psali v osobitém podniku, kterým je náš oblíbený Rum bar,“ doplňuje s úsměvem autor hudby, kytarista Zdenál.

Jak se to klukům povedlo, můžete posoudit sami. Zde najdete link na videoklip k písni Kometa Brno:
www.youtube.com/watch?v=Lou2HOp0-T0


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 541

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *