RockShock

Internetový rockový magazin

Nu-folkový Matthew Mole potvrdil nový termín pražského koncertu

Text: D-Smack-U Promotion

Seznam umělců multiinstrumentalistů v žánru nu-folku je pěkně krátký… a možná je tu jen jeden – MATTHEW MOLE.

Nová nahrávka Ghost obsahuje Matthewův typický rozmanitý osobitý folk plný pozitivních vibrací. Inspirací, stojící za touto deskou, bylo překonávání nesčetných těžkostí, což také inspirovalo název desky – Ghost. „Písně na desce představují boj se složitými situacemi v životě, spousta těžkostí přechází ve strach a nejistotu. Duch (ghost) reprezentuje tyto nejistoty,” vysvětluje Mole. „Je to něco, co nás straší, když se cítíme nejvíc zranitelní, ale také něco, co nad námi nemá naprosto žádnou moc, když víme, že se věci zlepší…”

Matthew napsal všechny písně sám, album nahrál v Kapském městě, Johannesburgu a Londýně během jednoho roku. Album je jiné než cokoliv, co předtím udělal, považuje jej za nejlepší hudbu, kterou doteď napsal. „Věřím, že má poselství, s kterým se každý může ztotožnit.”

Matthew Mole působí na scéně již přes 7 let, ale svoji kariéru stále vidí na úplném začátku. Svoji novou desku Ghost představí v Café V lese v nově potvrzeném termínu 21. 5. 2021. Vstupenky v prodeji v síti GoOut za 350 Kč + poplatky.

Více info:
www.matthewmole.com
www.dsmacku.com
www.cafevlese.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 4

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *