RockShock

Internetový rockový magazin

Agressive Music Fest bude i v příštím roce

Text: Jiří Olszar

Dobrá věc se podařila, a pořadatelé úspěšného Agressive Music Festu tak mohou ohlásit, že festival bude pokračovat i v příštím roce. Jak už bylo dříve oznámeno na sociálních sítích, letošní desátý ročník byl poslední, který se konal v Pohoří u Dobrušky, neboť se pořadatelům nepodařilo navázat na spolupráci s provozovateli festivalového areálu.

Zástupci AMF ale nesložili ruce do klína a začali mapovat vhodná místa ve východních Čechách, kde by se mohl nadcházející ročník nejen uskutečnit, ale kde by návštěvníci našli i patřičný komfort a zázemí. A hledání přineslo ovoce, takže pořadatelé mohou s radostí oznámit, že novým festivalovým místem bude příští rok areál koupaliště v Kostelci nad Orlicí. Areál nabízí solidní zázemí jak pro kapely, tak i pro samotné fanoušky. Jen 100 m od vstupu je parkoviště a také kemp na břehu Divoké Orlice, kde je možné stanovat a nechybí zde rovněž sprchy, WC, občerstvení a další součásti kempu.

Se změnou místa konání přichází i změna termínu. AMF 2021 proběhne už ve dnech 28.–29. 5. 2021, a stane se tak jedním z prvních open air festivalů otevírajících letní sezonu. Jak to bude s výběrem kapel, je teprve v jednání, a také bude záležet na tom, jaká budou příští rok koronavirová opatření, hlavně co se mezinárodního pohybu týče. Pokud bude vše v pořádku, měli by se v line-upu objevit zejména zahraniční hosté, kteří byli již dříve potvrzeni pro letošní ročník, ale ze známých důvodů musela být jejich vystoupení odvolána.

Nicméně pořadatelé mají vždy dobrou ruku i při výběru tuzemských metalových kapel, což ostatně potvrdil i letošní jubilejní 10. ročník. A jak to na něm vypadalo, to můžete zjistit prostřednictvím tohoto festivalového after movie: www.youtube.com/watch?v=c32x1TJJxCo

Související odkazy:
www.agressivemusicfest.eu
www.facebook.com/AgressiveMusicFest.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 5

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *