RockShock

Internetový rockový magazin

Představení vizuálu Cult Of Fire pro nadcházející turné!

Text: Obscure Promotion

Chybí vám v této zvláštní sezoně blackmetalové koncerty? CULT OF FIRE svůj koncert v sobotu 5. září do kapacity 500 míst v pražské Akropoli sice vyprodali, ale po vstřícném přístupu klubu se podařilo navýšit počet vstupenek o dalších 100 ks do speciálního sektoru na balkon.

Sektor bude mít vlastní vstup, záchody i bar a výhled z balkonu na epicky vystavěnou stage s propracovanými světly a levitujícími muzikanty bude dechberoucí. Cult Of Fire po exkluzivních vystoupeních ve více než 30 zemích tuto show postavili výhradně pro evropské turné ke svému dvojalbu Moksha/Nirvana, z nějž pochází i přiložený záznam natočený právě v Paláci Akropolis pro mezinárodní EMFA festival, který se konal začátkem srpna.

Video – www.youtube.com/watch?v=SZjM5k_3ZxM

Premiéry celé show se zúčastní speciální hosté MALOKARPATAN ze Slovenska a bude to jediná letošní příležitost vidět a slyšet Cult Of Fire v novém koncertním vizuálu, takže s nákupem těchto posledních vstupenek na balkon neváhejte, neb se jedná o ojedinělou příležitost jít v této době na podobný koncert.

Cult Of Fire
5. 9. 2020 – Praha, Akropolis

FB událost – www.facebook.com/events/417354842211786
e-Ticket balkon – www.obscure.cz/sk/tickets/detail/id/385

Předprodej viz výše e-Ticket, dále pak v síti Ticketmaster.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 8

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *