RockShock

Internetový rockový magazin

RockOpera Praha slibuje nejnabitější podzimní program

Text: Tomáš Kopečný
Foto: archiv RockOpery Praha

RockOpera Praha vstoupí do nadcházející sezony s nejnabitějším programem ve své historii. V září odehraje sedm představení, přičemž nejočekávanější letošní titul Trója budou moct diváci zhlédnout hned třikrát. Ve dvou večerech i za přítomnosti světové operní hvězdy Evy Urbanové, která se zhostí role bohyně lovu Artemidy.

Představení Trója je na divadelním programu naplánováno na 1., 2. a 13. září. V úterý 1. a v neděli 13. září navíc diváci uvidí světovou operní hvězdu Evu Urbanovou v roli bohyně lovu Artemidy. „Muzika z Tróji mě nadchla. Už se nemůžu dočkat, až si ji s vámi naživo zazpívám při premiéře v RockOpeře Praha. Doufám, že už to žádný virus nezhatí,” říká Eva Urbanová. Výkonná ředitelka divadla, zpěvačka a libretistka Pavla Forest navíc ujišťuje diváky, že i přes hrozící omezení kulturních akcí z důvodu prevence proti šíření koronaviru se RockOpera Praha chystá podzimní sezonu úspěšně dokončit. „Jsme zvyklí na překážky, ale děláme něco, co nám za to stojí. Tahle sezona bude skvělá,” slibuje Pavla Forest.

Podzim nabitý rockovým divadlem
Mimo opery Trója pak RockOpera Praha v nejbližší době uvede Fausta (10. září), Romea & Julii (17. září), Malého prince (20. září) a první českou metalovou operu 7 proti Thébám (24. září). První den v říjnu se ponese ve znamení komediálně-rockového pojetí Procesu od Franze Kafky a křtu knihy pro nejmenší fanoušky tvrdé muziky Rockové příběhy pro malé rebely za asistence Viktora Dyka a Michaela Kocába.

Celkový podzimní program najdete na stránce www.rockopera.cz/program.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 6

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *