RockShock

Internetový rockový magazin

Deathmetalová nálož v ružomberskom Novom Korze

Text: Slovak Metal Army

Už onedlho sa vracia do Nového Korza v Ružomberku koncertný život. 19. 9. 2020 tu vystúpia kapely INFECTED CHAOS (Rakúsko), ETERITUS (Poľsko) a domáci INPROBUS.

Príďte si užiť skvelý koncert do známeho ružomberského Nového Korza. Infected Chaos z Rakúska už u nás vystupovali a ich death metal je dnes ešte dravejší a tvrdší. Kapela dokonca chystá novú dosku. Eteritus z Poľska sa vracajú na Slovensko, avšak v Ružomberku ešte nehrali. Majú však na nový album podpísané vydanie práve s Immortal Souls Productions. Old school death metal severského strihu určite nadchne. Predkapela Inprobus vydala svoj demáč na etikete Slovak Metal Army. Ich groovy death/thrashing vám rozbije rypáky.

Koncert sa uskutoční za každého počasia v klube Nové Korzo a o presnom priebehu budeme informovať na udalosti. Pozvite kamošov, díky. Očakávame, že sa môžu síce zmeniť nejaké tie Covid-19 pravidlá, ale maximálne by sa to malo týkať posunutia samotných hracích časov. K dispozícii bude distro SMA, berte si pre každý prípad rúška, dezinfekcia je pri vstupe. Vlezné je biednych 6 €, tak veríme, že vás príde aspoň ‘stovec’.

FB udalosť – www.facebook.com/events/1206867196317005

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 5

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *