RockShock

Internetový rockový magazin

Hvězdní The Dead Daisies zahrají v Praze v novém termínu

Text: D-Smack-U Promotion

THE DEAD DAISIES zrají jako víno – od vydání svého stejnojmenného alba v roce 2013. Dosud vydali čtyři studiová alba, jeden živák a jedno album převzatých skladeb. Získali si zástupy nadšených fanoušků a chválu celosvětových médií.

DNA kapely obsahuje skvělé muzikanty, jako jsou mimo jiné John Corabi, Marco Mendoza, Richard Fortus, Dizzy Reed, Frank Ferrer, Darryl Jones, Tommy Clufetos, Charley Drayton a Jon Stevens. The Dead Daisies vystupovali po boku rockových velikánů KISS, Guns N’ Roses, Scorpions, Aerosmith, Bad Company, Whitesnake, ZZ Top a The Hollywood Vampires.

The Dead Daisies začali psát novou kapitolu tím, že mezi sebou přivítali nového člena Glenna Hughese (Deep Purple, Black Country Communion), nositele ‘Hlasu rocku’. Glenn se ujal zpěvu a basové kytary po boku kytaristů Douga Aldriche (Whitesnake a Dio), Davida Lowyho (Mink a Red Phoenix) a bubeníka Deena Castronova (Journey, Bad English a Hardline).

Glenn je nesporným přínosem pro kapelu, pravým originálem uvedeným do Rock And Roll Hall Of Fame, s bohatou osobní historií v hudbě mnoha těžkých rockových vah, jako jsou Deep Purple nebo Black Country Communion, i úspěšnou sólovou kariérou. Chtělo by se skoro říct: „Takoví rockeři se už dnes nerodí.”

Kapela podnikla bezpočet samostatných turné po Evropě, Japonsku, Severní a Jižní Americe a vystoupila na mnoha prestižních festivalech jako Download, Wacken, Graspop, Sweden Rock, stejně jako na Woodstock Poland, kde odehráli v roce 2017 Concert For Peace s šedesátičlenným orchestrem pro 300 000 posluchačů. Byli i první americkou kapelou, která vystoupila v roce 2015 na Kubě po zrušení embarga.

Nové album Holy Ground nahráli s producentem Benem Grossem v La Fabrique Studio na jihu Francie, plánované vydání je počátkem roku 2021. Prvním singlem je píseň Unspoken, která vyšla v dubnu 2020.

The Dead Daisies odstartují rok 2021 sérií koncertů po Evropě na turné Get Out Of The House Tour s následujícími koncerty v Británii, Japonsku, Spojených státech a Austrálii. V létě vystoupí společně s Foreigner a Judas Priest a na mnoha festivalech.

The Dead Daisies a speciální host THOSE DAMN CROWS vám 11. února 2021 v Lucerna Music Baru předvedou, že rock je vskutku naživu a bude tu s námi věčně.

The Dead Daisies + Those Damn Crows – 11. 02. 2021, 20.00 hod. – Praha, Lucerna Music Bar

Vstupenky za 590 Kč + poplatky na webu a pokladně Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatku) a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 690 Kč.

Vstupenky zakoupené na původní termín 9. 6. 2020 zůstávají v platnosti na 11. 2. 2021. Pokud by se vám nový termín nehodil, je možné vstupenky do 5. 9. 2020 vrátit v místě nákupu.

Info:
www.thedeaddaisies.com
www.facebook.com/TheDeadDaisies
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.facebook.com/dsmackupromotion

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *