RockShock

Internetový rockový magazin

Podpoř Mighty Sounds v roce 2020 a získej unikátní odměnu

Text: Markéta Broumová

Festival Mighty Sounds se v roce 2020 nekoná a to pro jeho tým znamená nejen zlomené srdce, ale také velkou díru v rozpočtu. Můžeš ale pomoct a za to získat něco, co jen tak není k mání. Keep the Wind in Our Sails! Crowdfundingová kampaň běží do konce srpna, tak neváhej.

V rámci crowdfundingové kampaně jsme připravili celou řadu odměn od pexesa nebo plakátu za menší příspěvek přes triko nebo mikinu s jedinečným designem za příspěvek trochu větší až po zážitky v podobě produkčního dne stráveného na jednom z koncertů (v nabídce je ještě HENGE a MOSCOW DEATH BRIGADE) za příspěvek štědřejší. Můžeš ale taky přihodit víc a nechat si nakreslit obrázek podle fotky od samotného Mighty design mastera Woodyho nebo se třeba domluvit s partou a na příštím Mighty Sounds mít k dispozici vlastní soukromou toiku. Upozorňujeme taky na fantastickou příležitost nechat si vyrobit na míru vlastní retro herní automat s libovým Mighty designem.

Nově jsme taky mezi odměny zařadili parádní dárkové balíčky od námi milovaných kapel, které se rozhodly festival podpořit – mrkni, co poslali už nehrající IRIE RÉVOLTÉS, Moscow Death Brigade nebo co všechno najdeš v balíčku od THE PEACOCKS! Další odměny budeme průběžně přidávat. Nyní, pár dnů před ukončením kampaně, je vybrána více jak čtvrtina z cílové částky 1 000 000 Kč, což je skvělé – podporu však stále potřebujeme i nadále a děkujeme všem za jakoukoli částku.

Do 31. srpna vybírej z odměn, pomoz Mighty Sounds vybalancovat ztráty za rok 2020 a dopravit tuhle loď bezpečně do cíle. Za jakoukoli podporu moc děkujeme a na Mighty Sounds Vol. 16 v roce 2021 to pořádně rozjedeme!

Kampaň najdeš na www.mightysounds.cz/crowdfunding.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 6

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *