RockShock

Internetový rockový magazin

Vychází reedice alba Minuty věčnosti od Power 5

Text: Pavel Vaculík
Foto: archiv skupiny

Skupina POWER 5 pokračuje v reedičním počínání a aktuálně v reedici vydává CD Minuty věčnosti z roku 2003.

Album Minuty věčnosti přivedlo skupinu do speed/powermetalových vod. Velkou zvláštností bylo využití živého dětského pěveckého sboru, který hostoval v některých skladbách. Album sklidilo úspěch jak u kritiků, tak u posluchačů a skupina dostala možnost koncertovat před zahraničními hvězdami. Křest desky proběhl ve Zlínské sportovní hale Novesta, na společném pódiu se skupinou Helloween.

„Deska Minuty věčnosti byla mimořádná třeba i tím, že jsme k nahrávání přizvali dětský pěvecký sbor. Deska byla náročná na organizaci nahrávání i promo k jejímu uvedení. Bylo nutné skloubit mnoho věci, od těch základních, jako bylo povolení a nacvičení pěveckých partů se sborem základní školy Brumov-Bylnice, až po frekvence studia a mastering. Její premiéra byla naplánována na koncert Power 5 před Helloween ve Zlíně. Do posledního dne se urgovalo zhotovení CD, aby byla na tento koncert k dispozici. Vynaložená energie se vyplatila. Jedna z nejúspěšnějších desek od Power 5 byla na světě,” popisuje vznik alba zpěvák Olin Škrabal.

Minuty věčnosti vychází jako digitální reedice, tzn., že vyjde na YouTube, Spotify a dalších streamovacích službách. Na YouTube kanálu je každá písnička zveřejněna formou lyric videa.

Fanoušci, kteří chtějí skupinu podpořit a chtějí skladby vlastnit, si mohou desku Minuty věčnosti koupit v MP3 shopu na Bandcampu.

Na Facebooku skupiny budou vycházet drobné vzpomínky k jednotlivým skladbám.

Power 5 – Minuty věčnosti stream link:
YouTube – www.youtube.com/watch?v=2I6JL2iv02o&list
Spotify – www.open.spotify.com/album/5U1wkaCqeSzfhGUXnW7vhB
Bandcamp – www.power5.bandcamp.com/album/minuty-vecnosti

Související odkazy:
www.power5.cz
www.facebook.com/power5band

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 19

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *