RockShock

Internetový rockový magazin

Horkýže Slíže a jejich hosté rozdrtí Kamenici nad Lipou

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

V sobotu 22. srpna 2020 to od 16.00 hodin na nádvoří pivovaru v Kamenici nad Lipou bude burácet. Odpoledne zde začne koncert kapely HORKÝŽE SLÍŽE, která si pozvala do party ZOČI VOČI a COVERS FOR LOVERS. Sobota bude ve znamení punk rocku a máme se opravdu na co těšit.

Horkýže Slíže s sebou přivezou nálož těch největších pecek. A že jich ve svém repertoáru mají opravdu hodně. Kapela má vždy parádní pódiovou show se spoustou převleků, ráda zapojuje fanoušky a tahle partička chalanů ze Slovenska prostě baví české fanoušky punk rocku.

Kapela Zoči Voči pochází z Nitry a též je v Čechách velmi známá. Ve své vlastní tvorbě vychází z hudebních žánrů, jako je metalcore, punk rock a hardcore. Jako další vystoupí pražská kapela Covers For Lovers, která hraje převážně pop-punk. Na konci června 2020 představila kapela nový song Rozmotávám.

Poslední potvrzenou kapelou pak jsou alternativně ladění rockeři ELVIS MASERATI. Jedná se o poměrně novou kapelu, kde se sešli bývalí muzikanti mnoha plzeňských kapel, jako jsou například Elvis Gott Superstar, 3D Lidé, Tleskač, Požár Mlýna, Kníry ad.

Vstupenky je možné zakoupit zde: www.smsticket.cz/vstupenky/22196-horkyze-slize-a-hoste-pivovar-kamenice

Související odkazy
www.facebook.com/horkyzeslize
www.facebook.com/zocivoci
www.facebook.com/covers4lovers
www.facebook.com/elvis.maserati.band
www.facebook.com/events/2675220919425308

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 6

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *