RockShock

Internetový rockový magazin

Už tento pátek se v Lahovičkách představí další domácí legenda

Text: Jiří Olszar
Foto: Petr ‘Tibi’ Tibitanzl

Stalo se už docela pravidlem, že se na pódiu v Kiosku Pod vrbou – kousek od přívozu v pražských Lahovičkách představují legendy tuzemské hudební scény. A jedna taková se zde představí už tento pátek 14. 8. 2020 od 18.45 hod. (areál otevřen od 16.00 hod.). Nejen příznivci punk/rock’n’rollu se mohou těšit na nestárnoucí příbramské matadory E!E.

‘EEčka’ jsou na světě už více jak třicet let, a jak o sobě sami tvrdí, nejsou žádná kapela, ale především parta těch nejlepší kámošů, kteří chtějí svou muzikou lidi především bavit, a hlavně hrát Furt živjE!E. To se jim letos na jaře ovšem moc nedařilo, a dokonce museli zrušit pěkně naplánované turné s ‘Visáčema’. Teď už ale směle naskočili do pomalu se rozjíždějícího koncertního vlaku a všem jasně ukazují, že nejsou žádní Obyčejní poserové, kteří by se podělali z nějaké ‘chřipky’.

Během let si E!E zvykli i na velká festivalová či halová pódia, ale nikdy je neomrzelo ani ‘kontaktnější’ hraní na malých akcích či v klubech. Určitě nejlépe se ale cítí někde u vody, kde panuje skvělá rodinná atmosféra a pivo a rum teče proudem (tím vším disponuje Kiosek Pod vrbou – kousek od přívozu), protože „Alkohol dělá z lidí E!E”, tedy podobně pohodové týpky, jakými jsou tihle legendární pankáči.

Aby v tom ale ‘EEčka’ nebyli sami, pozvali si ke společnému dovádění pražskou punkrockovou partičku WOSA, která využila koncertní pauzu nejen ke zvelebení zkušebny, ale především začala opět makat na nových skladbách. Finální podoby by se měly nové songy dočkat ještě letos, a to prostřednictvím připravovaného EP. A když budou fanoušci v Lahovičkách ‘hodní’, možná jim kapela dá ochutnat i novou tvorbu.

14. 8. 2020, 18:45 hod. – Praha-Lahovičky, Kiosek Pod vrbou – kousek od přívozu

FB událost – www.facebook.com/events/3291650634226546

Související odkazy:
www.eecka.eu

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 4

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *