RockShock

Internetový rockový magazin

Krucipüsk předvedou v pražských Lahovičkách, jak to vypadá v pekle

Text: Jiří Olszar
Foto: Radek ‘Teope’ Drbohlav

Rock’n’roll to není prdel, a něco o tom rozhodně vědí KRUCIPÜSK, kteří letos slaví úctyhodných 30 let na scéně. Velký narozeninový koncert ve Foru Karlín museli kvůli korona krizi odložit až na říjen, o to více si teď ale užívají koncerty pod širým nebem. A že jim to po nucené pauze opět bezvadně šlape, o tom se budou moci přesvědčit 7. srpna 2020 i pražští fanoušci. Kapela zavítá se svým ‘pekelným’ programem do Kiosku Pod vrbou (kousek od přívozu) v Lahovičkách.

‘Strejda Tomáš’ alias Tomáš Hajíček toho zažil se svým ansámblem skutečně hodně a ušel pořádný flák rock’n’rollové cesty. A přestože se zejména v poslední době sestava značně proměnila, nic to nezměnilo na skutečnosti, že to s přehledem dotáhli až k letošní třicítce a nijak je to nestoplo, ani co se studiové práce týče. Desky vydávají s takřka dvouletou pravidelností, a tak zřejmě nikoho nepřekvapilo, že se loni pochlubili po dvou letech od vydání desky Sine Amore Nihil zbrusu novým počinem Country Hell.

Ovšem nejen nové songy budou znít u vltavského přívozu. Z bohaté diskografie je opravdu co vybírat, takže jistě nebudou chybět takové ‘krucibandí’ chuťovky jako Belzebub disco, Druide!, Živý to znaj, Pogo, Cesta nebo něco pro zamilované – třeba Láska je kurva. A jak už bývá v Kiosku Pod vrbou dobrým zvykem, bude si zde možné vychutnat nejen skvělou muziku, ale určitě i něco na zub. A pokud se i vás týká úryvek textu skladby Ty vole: „Dlouho jsme nikde nebyli, a vyrazíme někam, kde to žije…”, tak v tom případě není co řešit!

7. 8. 2020, 18.00 hod. – Praha-Lahovičky, Kiosek Pod vrbou

Související odkazy:
FB událost – www.facebook.com/events/593779748241442
Předprodej vstupenek – www.ticketlive.cz/cs/event/krucipusk-v-lahovickach-2020
Kiosek Pod vrbou – www.facebook.com/kousekodprivozu
Krucipüsk web – www.krucipusk.cz
Krucipüsk FB – www.facebook.com/krucipusk.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 7

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *