RockShock

Internetový rockový magazin

Seven mají opět nadupanou sezonu

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Korona krize pominula a spousta kapel aktualizuje své letní a podzimní tour. Nejinak je tomu i v případě budějovické kapely SEVEN, kterou není třeba nijak zvlášť představovat, tu zná snad každý. Nového člena kapely Denise Fana jsme představili v nedávné reportáži, takže nyní můžeme připomenout, kde všude ještě kapelu letos uvidíte.

Že mají Seven obrovský počet koncertů za celý rok, ví každý, a s koncem korona krize každá kapela začala svoje zastávky upravovat a přehazovat, případně zahušťovat. Máme samozřejmě na mysli zrušené koncerty za březen, duben a květen, které se v mnoha případech překládají na pozdější termíny, takže z plánových akcí nezůstane kámen na kameni. A nebylo tomu jinak ani u této budějovické partičky.

Ta to má o to složitější, že má dva druhy produkcí – jednu akustickou, tzv. Sevenʼs Unplugged, a druhou metalovou. My jsme pro vás vybrali právě ty metalové koncerty. Obzvlášť bychom chtěli upozornit na koncert ve Velkých Hamrech na Jablonecku, kde bude hrát Seven jako hlavní headliner benefičního festivalu. Produkce proběhne v plné parádě, jak se na metalovou kapelu sluší a patří, včetně plamenů a pyroefektů. Sekundovat jim bude osvědčený pyroteam z agentury Pyroefekty.cz, které známe např. z koncertů skupin Traktor, Rybičky 48 a Trautenberk.

Dále pro vás máme ještě jednu velice příjemnou informaci, Seven se chystají natáčet nové CD. Vzhledem k tomu, že předešlé CD Mury (RockShock informoval zde: recenze) je velmi zdařilé, máme se na co těšit.

Přehled aktuálních koncertů:
18. 07. – Hořice, Malý Velký Fest
08. 08. – Nejdek, Lesík, Louka 74
15. 08. – Velké Hamry, Hard And Heavy Open Air Fest 2020
28. 08. – Rapotín u Velkých Losin, Rot Kart Fest
29. 08. – Větřní, Rock fest
18. 09. – Jaroměř, Nároďák, Nároďák Power Fest
19. 09. – Teplice, RC Hvjezda
26. 09. – České Budějovice, Beseda
17. 10. – Loučeň, Vrokáč
14. 11. – Milovice, RC Underground
11. 12. – Ludvíkovice, KD

Související odkazy:
www.sevencz.com
www.facebook.com/sevenczech

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 13

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *