RockShock

Internetový rockový magazin

V červenci startuje Pov!ražení s Divokým Billem

Text: Turner
Foto: archiv Divokýho Billa

Od 3. července vyráží DIVOKEJ BILL na letní šňůru trefně nazvanou Pov!ražení 2020. Čítá třináct zastávek napříč republikou a zakončí ji koncert v domovských Úvalech 5. září.

Vynucená přestávka přinutila umělce změnit letošní letní program a přizpůsobit se platným vládním nařízením ohledně pořádání koncertů. Nejinak tomu bylo i u Divokýho Billa, kde z původně našlapaného léta plného festivalového hraní nezbylo nic. Ale protože kapela tvrdí „hrát se musí naživo a před lidmi”, během pauzy vzniklo Pov!ražení 2020.

„Chtěli jsme si přes léto zahrát, a když už to nemohly být festivaly, které jsme si naplánovali, tak alespoň menší, komornější naše samostatné koncerty. Doufáme, že se situace bude vyvíjet příznivě a lidi budou mít chuť se přijít pobavit a zapařit. Celé Pov!ražení 2020 zakončíme u nás doma v Úvalech,” říká ke koncertům houslista Adam Karlík.

Živou pozvánku na koncerty si budou moci fanoušci skupiny vychutnat na online streamu ‘ze zkušebny’, který Divokej Bill plánuje na svých sociálních sítích na 23. června. Jako hosté se během turné prostřídají spřátelené kapely HAKMAK, MR. LOCO a AMÉLIE. Vstupenky na jednotlivé koncerty jsou k dostání v obvyklých předprodejích, podrobné informace na www.divokejbill.cz.

Online pozvánka – www.youtube.com/watch?v=dpE05z8uk_g

Pov!ražení 2020:
03. 07. – Olomouc
04. 07. – Jihlava
17. 07. – Loket
18. 07. – Český Krumlov
19. 07. – Litvínov
24. 07. – Hlinsko
25. 07. – Liberec
01. 08. – Klášter
08. 08. – Protivín
21. 08. – Vysoký Chlumec
22. 08. – Vrchlabí
29. 08. – Holýšov
05. 09. – Úvaly

Související odkazy:
www.divokejbill.cz
www.facebook.com/divokejbill

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 23

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *