RockShock

Internetový rockový magazin

Trilobit-Rock se vydali po vzoru Vinařů pod Házmburk

Text: Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Rocková kapela TRILOBIT-ROCK z Libochovic (a okolí) vyrazila společně s motorkářským gangem Moto Bizoni Czech k nedaleké zřícenině gotického hradu Házmburk, aby zde natočila svůj čtvrtý oficiální videoklip. Tentokrát si skupina vybrala skladbu Vyznání z novinkového EP Trilobit-Rock, které podobně jako klip vyšlo v těchto dnech (www.supraphonline.cz).

Kromě moto gangu a kapely samotné se na natáčení podílel poměrně mladý filmový tým 4RT Crew Productions, který nejen pořídil video materiál k právě vydanému klipu, ale kompletně se postaral i o jeho zpracování. Místo natáčení pod dnes již poměrně známou historickou památkou si jistě dobře pamatují zejména příznivci televizních seriálů. Točily se zde totiž záběry do druhé řady populárního seriálu Vinaři.

Tak jako jiné kapely se i Trilobit-Rock museli na nějaký čas rozloučit s živým hraním. Teď už přišel ale ten správný čas na to, představit fanouškům naživo nejen nové skladby z aktuálního alba. Kde všude se letos skupina představí, najdete na oficiálním webu nebo facebookovém profilu.

Související odkazy:
www.trilobit-rock.cz
www.facebook.com/TrilobitminusRock
www.bandzone.cz/_113264
www.youtube.com/channel/UCW1IAcQG9XjvDmH-QyvJvTA
www.instagram.com/trilobit.rock

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 13

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *