RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela Buty zahraje pod širým nebem ve Žlutých lázních

Text: Joe’s Garage

„Najdem si místo, kde se dobře kouří, kde horké slunce do nápojů nepíchá…” zpívá o hledání těch správných míst Radek Pastrňák, frontman skupiny BUTY, ve slavné písni Mám jednu ruku dlouhou. A zdá se, že takové místo nyní hudebníci našli! Jsou jím pražské Žluté lázně, kde ve středu 17. června kapela vystoupí v rámci koncertního cyklu Rozmarné hudební léto. To chce Pražanům a návštěvníkům hlavního města zpříjemnit měsíce bez letních festivalů. Díky vládnímu uvolnění se navíc do prodeje přidává dalších 200 vstupenek; návštěvníci si je mohou kupovat na webu
www.goout.cz.

„Diváci se mohou těšit nejen na nestárnoucí hity jako Jednou ráno, Nad stádem koní a Krtek, ale i na plno hudebních delikates a nápaditých vtipných textů. Přestože v loňském roce kapela oslavila 33 let působení na hudební scéně, do starého železa rozhodně nepatří. Přijďte se o tom 17. června přesvědčit do Žlutých lázní a zažít žánrově pestrý koncert s unikátní atmosférou,” slibují zástupci několikanásobně oceněné hudební skupiny Buty.

Unikátní koncert s omezenou kapacitou se uskuteční v prostorách Žlutých lázní. „Jen si to představte – krásná louka u řeky, na kterou koukáte při západu slunce a zpíváte Nad stádem koní,” popisuje areál David Gaydečka z agentury Joe’s Garage, kteří stojí za Rozmarným hudebním létem. Dodává, že se diváci nemusejí bát ani v případě špatného počasí – pro takové situace je zajištěn velký stan, kde koncert proběhne. Nově také díky rozvolňování vládních nařízení navyšují organizátoři kapacitu koncertu o 200 míst. „Jsme rádi, že můžeme akci rozšířit, protože zájem o lístky je velký, a těší nás, že uděláme radost více fanouškům,” komentuje Gaydečka. Na první koncert Michala Prokopa & Framus Five z cyklu Rozmarné hudební léto se totiž kvůli omezením na mnoho z nich nedostalo.

Rozmarné hudební léto připravuje agentura Joe’s Garage ve spolupráci s producenty akcí United Islands Of Prague a Metronome Prague a s výtvarníkem Pavlem Šťastným ze studia Plechárna Design Factory, který navrhl logo a vizuální styl celé koncertní série. Program jednotlivých akcí bude aktualizován na webu www.hudebnileto.cz.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 9

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *