RockShock

Internetový rockový magazin

Bastard se představí v ostravském Trojhalí Karolina

Text: Jiří Olszar

I havířovská hard & heavy formace BASTARD se po korona krizi pomalu, ale jistě vrací na pódia. A dalším z koncertů, které je tento měsíc čekají, bude vystoupení v rámci projektu Bo kultura jede, jež se uskuteční 19. 6. 2020 v Trojhalí Karolina. Na programu bude kompletní přehrání jejich aktuální novinky Druhá Müza, která se setkala s nebývalým ohlasem nejen z řad fanoušků.

Skvělé recenze jen podtrhuje například fakt, že první představená skladba Gladiator se pravidelně stává nejhranější skladbou na hudebním serveru Bandzone. Deska je samozřejmě stále k mání přímo u kapely, ale poslechnout si ji můžete kromě Bandzone i na dalších známých online streamovacích platformách. Na kapelním YouTube profilu Bastard TV pak můžete najít i nějaké klipy či záznamy koncertů, kterými se můžete rovněž naladit na připravovaný koncert.

Vzhledem k tomu, že stále platí nějaká omezení, co se kulturních akcí týče, jsou vstupenky na koncert do Trojhalí Karolína pouze v předprodeji, a to zde: www.system.cinemaware.eu. Cena vstupenek je 150 Kč. Důležitá upozornění ohledně případných pravidel najdete například na stránkách Bo kultura jede nebo na FB události – v odkazech níže.

Projekt Bo kultura jede má za cíl nejen pomoci umělcům v této nelehké době, ale tak nějak nakopnout kulturu v Ostravě, která se podobně jako všude jinde částečně či zcela zastavila. Situace se ale začíná obracet k lepšímu, a tak se mohou fanoušci v rámci projektu těšit na další zajímavé interprety a umělce. Už zítra se v Trojhalí Karolina představí PETR BENDE se svých akustickým triem, dále to bude například MARIAN 333 (20. 6. 2020), LEGENDY SE VRACÍ (25. 6. 2020), UP!GREAT (27. 6. 2020), POZDNÍ SBĚR (17. 7. 2020) nebo POETIKA (2. 8. 2020). Kompletní program najdete zde: www.bokulturajede.cz/plan-akci

Související odkazy:
www.bastard-band.cz
www.facebook.com/Bastard-101735854603014
www.youtube.com/channel/UCPgg6mUovVrIdFDdIWy-SoA
www.bandzone.cz/bastardband
www.bokulturajede.cz
www.facebook.com/events/2308983239409602

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 17

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *