RockShock

Internetový rockový magazin

Letošní festival Štěrkovna Open Music se přesouvá na rok 2021

Text: Táňa Nevrklová

Šestnáctý ročník Štěrkovna Open Music, podobně jako další tuzemské hudební festivaly, se kvůli celosvětové epidemiologické situaci s Covid-19 a vládním nařízením ČR přesouvá na příští rok. Nově se třídenní hudební svátek bude konat v termínu 29.–31. července 2021 na břehu hlučínského jezera. Všechny vstupenky zůstávají v platnosti i pro rok 2021.

Lidé, kteří si již zakoupili vstupenky na letošní hlučínský festival, se nemusejí bát, že by přišli o hudební zážitek. Pořadatelům se podařilo přesunout téměř celý program na rok 2021 včetně hlavních hvězd, jako jsou PAVOL HABERA s kapelou TEAM, VOJTĚCH DYK & B-SIDE BAND či mimořádný projekt unikátního spojení big beatu s cimbálovkou kapely HRADIŠŤAN a mnoho dalších.

„Do poslední chvílí jsme bojovali o to, aby si naši příznivci mohli vychutnat letošní festivalovou atmosféru u hlučínského jezera. Bohužel kvůli současné zcela nepředvídatelné situaci jsme nuceni i náš festival přesunout na červenec 2021. Pevně věříme, že šestnácto-sedmnáctý ročník bude ještě mimořádnější, velkolepější a vyšperkovanější než plánovaný program, který jsme měli připravený na letošní rok,” říká David Moravec za pořadatelský tým festivalu a dodává: „Chtěli bychom poprosit všechny naše skvělé fanoušky o pomoc s tím, že si ponechají své vstupenky na příští rok.”

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 8

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *