RockShock

Internetový rockový magazin

Harlej udělal zlatou tečku za sezonou v Hořepníku

30. srpna 2024, Hořepník, Letní parket

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Sezona 2024 na Letním parketu Hořepník je již minulostí. Poslední dvojkoncert se uskutečnil již tradičně v kombinaci Morava a Harlej. Tato kombinace tradičně přitahuje obrovské množství fanoušků, a nebylo tomu jinak ani tentokrát.

MORAVA si odehrála svůj set s osvědčenými fláky. Tentokrát natáčela i nový videoklip, tak jsem zvědav, jak se povede. Určitě vás budeme včas informovat. Většinu setu přišli zhlédnout i pánové z Harleje. Někteří se utábořili mezi fanoušky a někteří vše sledovali zezadu z pódia. Prostě Morava se líbí. Například skladba Žena z CD Cesty života vezme za srdce každého.

Po krátké přestávce doslova vtrhla na pódium kapela HARLEJ – samozřejmě za tradiční ‘prezidentské‘ znělky. Krom starých osvědčených pecek se hrála i spousta nových z CD Zatím je to dobrý, jako například Můžeš mít, Tak mi zavolej, Vstávej, a hlavně skladba, která se během pár měsíců stala doslova megahitem, Svatební košile. Za devět měsíců má klip, natočený k této skladbě, již 1,3 mil. zhlédnutí na YouTube.

Harlej již tradičně mívá svůj set slušně dlouhý, bez pár minut skoro dvě hodiny, ale všechno dobré jednou končí. Fanoušci dlouho nechtěli kapelu pustit z pódia, a tak se muselo přidávat. A co je hodně důležité, kapela se pomalu připravuje na oslavy 30 let založení Harleje, které proběhnou příští rok a zahrnou i megaturné napříč celou republikou, jež vyvrcholí 8. 11. 2025 pražským koncertem v O2 universum. Tento podzim je taktéž našlapaný – od října započne tour Zatím je to dobrý III, která vyvrcholí v plzeňské Šeříkovce. Kluci se cestou zastaví také na pražské Barče a v mém oblíbeném KD Ostrov v Havlíčkově Brodě.

Ne všechny koncerty jsou na Ticketstreamu, a tak pro jistotu ještě mrkněte na seznam koncertů na oficiálních webových stránkách kapely www.harlej.cz.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 982

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *