RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela Linkin Park představila novou píseň Heavy Is The Crown

Text: Warner Music

LINKIN PARK v nové sestavě – Mike Shinoda, Brad Delson, Dave ‘Phoenix‘ Farrell, Joe Hahn, Emily Armstrong a Colin Brittain – pokračují ve své triumfální jízdě s novým energetickým singlem Heavy Is The Crown.

Píseň slouží jako hymna pro Mistrovství světa ve videohře League Of Legends a je prvním výsledkem spolupráce s herním studiem Riot Games. Heavy Is The Crown je rovněž druhým singlem z alba From Zero, které vychází 15. listopadu.

Linkin Park jsou momentálně uprostřed svého šestidenního turné From Zero, které se vyprodalo během několika minut. Kvůli velké poptávce včera oznámili tři další koncerty v Paříži, Dallasu a São Paulu.

Heavy Is The Crown navazuje na singl The Emptiness Machine, ze kterého se hned po vydání stal globální hit. Skladba se během pár dní vyšvihla na první příčku českého žebříčku IFPI. Na Spotify se může chlubit celkově 85 miliony přehrání a 26 miliony zhlédnutí videoklipu na YouTube. Linkin Park dosáhli ještě jednoho milníku, když na Spotify překročili hranici 54 milionů posluchačů měsíčně, a stali se tak nejstreamovanější rockovou kapelou.

Související odkazy:
www.fromzero.linkinpark.com
www.facebook.com/linkinpark
www.instagram.com/linkinpark
www.x.com/linkinpark


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 701

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *